Noszvaj és Eger között szakadékba zuhant egy autó: a sofőr meghalt

Forrás: Youtube/Agria Tv -
Eger halál Noszvaj szakadék baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eger és Noszvaj között történt tragikus baleset április 20-án, pénteken. Egyelőre ismeretlen okokból a kocsi áttért a szemközti sávba egy éles kanyarban, majd letért az úttestről és a szakadékba zuhant.

Borzasztó baleset történt Eger és Noszvaj között április 20-án, pénteken. Egy 64 éves sofőr egyelőre ismeretlen okokból egy éles kanyarban átsodródott a szemközti sávba, majd a jobb oldalon letért az úttestről a szalagkorlát mellet és a szakadékba zuhant.

Noszvaj és Eger között szakadékba zuhant egy autó Forrás: Youtube/Agria Tv

A sofőr nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopter is hívtak hozzá, de sajnos már nem tudtak rajta segíteni: életét vesztette. Az Agria Tv információi szerint nem volt bekötve a férfi.
A baleset után a kocsiban utazó nő a közeli lovas tanyán dolgozóktól kért segítséget. Olyan sokkos állapotban volt, hogy azt sem tudta megmondani, hol történt a baleset.

Hétvégén még igazi kirándulóidő lesz, hét elején már záporok, zivatarokhttp://www.life.hu/news/20180421-hetvegen-meg-igazi-kiranduloido-lesz-het-elejen-mar-zaporok-zivatarok.htmlA hétvégén még meleg, napsütéses kirándulóidő lesz, hét elején azonban már záporokra, zirvatarokra és erősebb szélre lehet számítani, a hőmérséklet azonban nem csökken. NewsThinkstockNem fizeti ki a Buckingham-palota az ajánlott bérminimumot a takarítóknakhttp://www.life.hu/news/20180420-nem-fizeti-ki-a-buckingham-palota-az-ajanlott-berminimumot-a-takaritoknak.htmlTakarító személyzetet keresnek a Buckingham-palotába, azonban napvilágot látott, mennyit fizetnének a leendő alkalmazottaknak. Úgy tűnik, a királyi család nem adja meg az ajánlott bérminimumot. News--Filovírussal végzett munka során baleset történt az OKI egyik laboratóriumábanhttp://www.life.hu/news/20180420-filovirussal-vegzett-munka-soran-baleset-tortent-az-oki-egyik-laboratoriumaban.htmlFilovírussal végzett munka során baleset történt az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) Nemzeti Biztonsági Laboratóriumában (NBL), az érintett laboratóriumi dolgozó egy hete kórházban van, megfigyelik - közölte az OKI kommunikációs osztálya pénteken az MTI-vel. A Filovírus-családba tartozik az Ebola és a Marburg vírus, mindkettő vérzéses lázzal jár. News--Két hím gorilla forró jelenetét fotózták le a rotterdami állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20180420-ket-him-gorilla-forro-jelenetet-fotoztak-le-a-rotterdami-allatkertben.htmlNem zavarták a bámészkodó tekintetek azt a két hím gorillát, akiket a rotterdami állatkertben meglehetősen intim jelent közben kapott lencsevégre Shirley Kroos fotós. A gondozók szerint azonban van magyarázat a történtekre. NewsOrigoA hétvégén is folytatódik a meleg, napsütéses időjáráshttp://www.life.hu/news/20180420-a-hetvegen-is-folytatodik-a-meleg-napsuteses-idojaras.htmlA következő napokban is folytatódik a napsütéses, meleg idő, több helyen 25 foknál is melegebb lehet a hétvégén. Többször megélénkül a légmozgás, vasárnap északon lehet csapadék - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek. News--Gyárfás Tamásra nyomkövető kerülhet: bíróság dönti elhttp://www.life.hu/news/20180420-gyarfas-tamasra-nyomkoveto-kerulhet-birosag-donti-el.htmlGyárfás Tamást azzal gyanúsítják, hogy ő adott közvetve parancsot Fenyő János meggyilkolására 20 évvel ezelőtt. Ezt egy hangfelvétel bizonyítja, melyet Gyárfás állítása szerint ő adott a oda a rendőrségnek. Az úszószövetség egykori elnökét kiengedték az előzetes letartóztatásából, házi őrizetéről pénteken döntenek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.