Jégesővel törhet be a hidegfront

Fotó: Bonyhádi Zoltán / Nyugat.hu -
hidegfront időjárás jégeső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma még csak kevés helyen kell tartanunk az időjárás kellemetlenségeitől, de hétfőn zápor, zivatar és jégeső is előfordulhat, keddre pedig alaposan lehűl a levegő is. 

Vasásnap a sok napsütést gomolyfelhők zavarják, és délután néhol zápor, zivatar is kialakul. Kora nyáriasan meleg lesz, 25 fok körüli hőmérséklettel. Hétfőn eleinte marad a kellemes, napos idő, majd magasra törnek a gomolyfelhők, és estétől egyre többfelé fordul elő zápor, zivatar. 24-29 fok közötti értékeket mérhetünk. Keddrn erős ÉNy-i szélre, főleg eleinte záporokra számíthatunk. Napközben csökken a felhőzet. 21-22 fok köré esik vissza a hőmérséklet - írja a koponyeg.hu.

Fotó: Bonyhádi Zoltán / Nyugat.hu

Meghalt 117 évesen a világ legidősebb embere, Tadzsima Nabi http://www.life.hu/news/20180422-meghalt-117-evesen-a-vilag-legidosebb-emberetadzsima-nabi-japan-no.htmlMeghalt szombaton a világ legidősebb embere, egy 117 éves japán nő. Tadzsima Nabi a dél-japán Kikai város kórházában hunyt el, ahol már január óta ápolták. Az asszony 1900. augusztus 4-én született, jelentések szerint 160 leszármazottja van, beleértve a szépunokákat. News--Rejtélyes szörnnyel verték át a fél világothttp://www.life.hu/news/20180422-rejtelyes-szornnyel-vertek-at-a-fel-vilagot-aztan-kiderult-a-harry-potter-univerzumbol-kolcsonzott.htmlTöbb lap is beszámolt arról, hogy miután az argentínai Totoras utcáin bizarr lényt fotóztak le, kitört a pánik. "Rejtélyes lény tartja rettegésben egy város lakóit" - írták. NewsOrigoHalálos gázolás miatt késnek a vonatok Miskolc és Ózd közötthttp://www.life.hu/news/20180414-halalos-gazolas-miatt-kesnek-a-vonatok-miskolc-es-ozd-kozot.htmlHalálos gázolás történt szombat reggel az Ózd és Miskolc közötti vasútvonalon, emiatt hosszabb menetidővel kell számolni - közölte a Mávinform az MTI-vel.NewsOrigoFej nélküli női holttestet találtak a Fertő tóban, később a fej is előkerülthttp://www.life.hu/news/20180414-fej-nelkuli-holttestet-talaltak-a-ferto-toban-az-osztrak-oldalon.htmlEmberi törzset találtak az osztrák oldalon Rusztnál, a Fertő tóban péntek délután - írja az ORF. NewsOrigoEgymásnak esett VV Fanni családjának ügyvédje és B. László volt ügyvédjehttp://www.life.hu/news/20180414-egymasnak-esett-vv-fanni-csaladjanak-ugyvedje-lichy-jozsef-es-b-laszlo-volt-ugyvedje.htmlAhogy már írtunk róla, névtelen levelet juttattak el a Fókusz szerkesztőségébe VV Fanni halával kapcsolatban. Fanni családjának ügyvédje, dr. Lichy József szerint az eset nem véletlen, sőt, a védő a nyilatkozatában azt sejteti, hogy a gyanúsított, B. László köréből származik az iromány. News--Fellépése közben lőtték le a hat hónapos terhes énekesnőt, Samina Samoonthttp://www.life.hu/news/20180412-fellepese-kozben-lottek-le-a-hat-honapos-terhes-enekesnot-samina-samoont.htmlFellépése közben lőttek le egy 6 hónapos terhes énekesnőt, Samina Samoont Pakisztánban. A mentők kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni. Az elkövető állítja, ő "csak" figyelmeztetésképpen lőtt a levegőbe, de végül az egyik golyó véletlenül találta el az énekesnőt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.