Egy nő kizuhant a nyolcadik emeltről, meghalt

halál zuhanás tragédia Kazincbarcika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesett egy nyolcadik emeleti lakásból egy nő Kazincbarcikán, szörnyethalt.

A Sajómente hírportál szerint szörnyethalt, mert kiesett egy nő szerdán Kazincbarcikán egy nyolcadk emeleti lakásból. az Egressy Béni út egyik társasházban történt esetnél idegenkezűség nem merült fel.

Nappal megkeresztelték, este elhunyt a 3 hónapos csecsemőhttp://www.life.hu/news/20180425-nappal-megkereszteltek-este-elhunyt-a-3-honapos-csecsemo.htmlKeresztelője napján meghalt egy 3 hónapos kisfiú Romániában. News--Íme, a Youtube-ra feltöltött első videó: 13 éveshttp://www.life.hu/news/20180425-ime-a-youtube-ra-feltoltott-elso-video-13-eves.htmlSemmi érdekes nem történik ezen a 13 évvel ezelőtti videón, mégis 48 millióan látták. Ez ugyanis a Youtube-ra feltöltött egyik első felvétel! NewsOrigoHolttest nélkül is ítélet születhet Novozánszki Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180425-holttest-nelkul-is-itelet-szulethet-novozanszki-vv-fanni-ugyeben.htmlMegbukott a poligráfos vizsgálaton B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak. Úgy tudni, a férfi kritikus kérdésekben nem mondott igazat. Ügyvédje, Brodmann Péter szerint azonban törvénysértő módon végezték el rajta a vizsgálatot. Meglátása szerint a férfi akkor nem volt olyan állapotban, hogy válaszaiból bármiféle következtetést le lehessen vonni. News--Szerdán meleg napos idő, csütörtökön erős szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180425-szerdan-meleg-napos-ido-csutortokon-eros-szel-varhato-idojaras.html--Így nyomoznak a felismerhetetlen holttestek esetébenhttp://www.life.hu/news/20180423-akar-egy-furdobelepo-is-segithet-azonositani-egy-felismerhetetlen-holttestet.htmlAz ujjlenyomatok levétele is problémás lehet, ha egy holttest hosszú időt tölt a vízben, pláne nehéz az azonosítás, ha csak néhány testrész áll a nyomozók rendelkezésére. Vajon milyen nyomokat keresnek, milyen technikákat vetnek be, hogy minél hamarabb azonosítsák a holttestet? A Fertő tóban talált torzó kapcsán egy nyugállományba vonult megyei bűnügyi igazgatót kérdeztünk arról, hogyan, milyen nyomok alapján azonosítanak valakit a szakértők egy ilyen bonyolult esetben. NewsOrigoTöbb mint 11 centis óriásszúnyogot találtak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20180424-tobb-mint-11-centis-oriasszunyogot-talaltak-kinaban.htmlÓriási, kinyújtott szárnyakkal 11,15 centiméteres szúnyogot találtak Kínában.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.