Nappal megkeresztelték, este elhunyt a 3 hónapos csecsemő

Forrás: Pixabay.com -
halál baba Románia csecsemő keresztelő ortodox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztelője napján meghalt egy 3 hónapos kisfiú Romániában.

A romániai Neamt megyei Doljesti községben kereszteltek meg egy 3 hónapos kisfiút ortodox szertartás szerint. A szülők aznap késő este otthonukban vették észre, hogy gyermekük nem lélegzik. Azonnal hívták a mentőket, de már nem tudták megmenteni a kicsi életét.

Egyelőre nem tudni, mi okozta a gyermek halálát, az ügyben boncolást rendeltek el.

A baba a keresztelő estéjén halt meg Forrás: Pixabay.com

A Maszol egyébként megjegyzi, nem ez az első eset, hogy közvetlenül keresztelés után hal meg egy csecsemő. Mint írják, korábban többször is előfordult, hogy a kicsiknek valóságos tortúrát kellett kiállniuk a szertartáson.

Íme, a Youtube-ra feltöltött első videó: 13 éveshttp://www.life.hu/news/20180425-ime-a-youtube-ra-feltoltott-elso-video-13-eves.htmlSemmi érdekes nem történik ezen a 13 évvel ezelőtti videón, mégis 48 millióan látták. Ez ugyanis a Youtube-ra feltöltött egyik első felvétel! NewsOrigoSzerdán meleg napos idő, csütörtökön erős szél várhatóhttp://www.life.hu/news/20180425-szerdan-meleg-napos-ido-csutortokon-eros-szel-varhato-idojaras.html--Holttest nélkül is ítélet születhet Novozánszki Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180425-holttest-nelkul-is-itelet-szulethet-novozanszki-vv-fanni-ugyeben.htmlMegbukott a poligráfos vizsgálaton B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak. Úgy tudni, a férfi kritikus kérdésekben nem mondott igazat. Ügyvédje, Brodmann Péter szerint azonban törvénysértő módon végezték el rajta a vizsgálatot. Meglátása szerint a férfi akkor nem volt olyan állapotban, hogy válaszaiból bármiféle következtetést le lehessen vonni. News--Íme, a Youtube-ra feltöltött első videó: 13 éveshttp://www.life.hu/news/20180425-ime-a-youtube-ra-feltoltott-elso-video-13-eves.htmlSemmi érdekes nem történik ezen a 13 évvel ezelőtti videón, mégis 48 millióan látták. Ez ugyanis a Youtube-ra feltöltött egyik első felvétel! NewsOrigoTöbb mint 11 centis óriásszúnyogot találtak Kínábanhttp://www.life.hu/news/20180424-tobb-mint-11-centis-oriasszunyogot-talaltak-kinaban.htmlÓriási, kinyújtott szárnyakkal 11,15 centiméteres szúnyogot találtak Kínában.NewsOrigoNégy villanyszerelő tűnt el Mosonmagyaróvár környékéről hasonló körülmények közötthttp://www.life.hu/news/20180424-negy-villanyszerelo-tunt-el-mosonmagyarovar-kornyekerol.htmlMár nem csak két kísértetiesen hasonló körülmények között eltűnt villanyszerelőt keresnek Mosonmagyaróvár környékén, állítólag összesen négy férfinak veszett nyoma: ugyanazzal a helyi vállalkozóval találkoztak. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.