Szerdán meleg napos idő, csütörtökön erős szél várható

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly -
tavasz időjárás április Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zivatarok, viharos szél jöhet.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Csapadékra nagyon kicsi az esély. Kellemes meleg lesz 25 fok körüli maximumokkal.

Csütörtökön azonban erősen megnövekszik a felhőzet, és ÉNy felől egyre többfelé számíthatunk záporokra, zivatarokra. Erős, zivatarok környezetében viharos lesz az ÉNy-i szél. 17 és 27 fok közötti értékeket mérhetünk - ÉNy-on lesz a hűvösebb - írja a koponyeg.hu. Az erős széllökések miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Somogy, Vas Veszprém és Zala megyére.

Forrás: Cultura Creative/stefanie aumiller/Matelly

Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfithttp://www.life.hu/news/20180422-csorgokigyo-es-medvetamadas-utan-tigriscapa-harapta-meg-a-20-eves-amerikait.htmlNincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.NewsOrigoRejtélyes szörnnyel verték át a fél világothttp://www.life.hu/news/20180422-rejtelyes-szornnyel-vertek-at-a-fel-vilagot-aztan-kiderult-a-harry-potter-univerzumbol-kolcsonzott.htmlTöbb lap is beszámolt arról, hogy miután az argentínai Totoras utcáin bizarr lényt fotóztak le, kitört a pánik. "Rejtélyes lény tartja rettegésben egy város lakóit" - írták. NewsOrigoMelegszik az idő, sok napsütés várhatóhttp://www.life.hu/news/20180418-melegszik-az-ido-sok-napsutes-varhato-szerdan.htmlBorús, esős idővel indult a hét, ám szerdán végre sokkal jobbra számíthatunk. NewsOrigoElőször szólalt meg Kerényi Miklós Gábor zaklatási botrányával kapcsolatban volt feleségehttp://www.life.hu/news/20180414-eloszor-szolalt-meg-kerenyi-miklos-gabor-zaklatasi-botranyaval-kapcsolatban-volt-felesege-franko.htmlKerényi Miklós Gábor hosszú ideig hallgatott a zaklatási botránya után, de miután lezárult az Operettszínház belső vizsgálata, megszólalt. Ezúttal bocsánatot kért mindenkitől, akit megbántott vagy megalázott. Most volt felesége, Frankó Tünde is megszólalt az Operettszínház egykori igazgatójának zaklatási ügyében. NewsOrigoNyári meleg várható csütörtökön: 26 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180412-nyari-meleg-varhato-csutortokon-26-fok-is-lehet-idojaras.htmlVáltozatos lesz, az biztos. NewsOrigoNyerges vontató és egy autó karambolozott a 61-es úton: egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180407-nyerges-vontato-es-egy-auto-karambolozott-61-es-uton-egy-ember-meghalt.htmlHajnalig helyszíneltek a rendőrök a 61-es úton, ahol egy nyerges vontató és egy autó karambolozott. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.