Elmaradt Oszter Sándor védőbeszéde, mert K. Sándor nem jelent meg a tárgyaláson

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
védőbeszéd K. Sándor tárgyalás Oszter Sándor vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem jelent meg a tárgyaláson a negyedrendű vádlott K. Sándor, a rendőrök sem találták meg. Oszter Sándor védőbeszéde elmaradt. 

A szerdai tárgyalási napon még részt vett a negyedrendű vádlott, K. Sándor az Oszter Sándor és társai elleni, vesztegetés és befolyással való visszaélés miatti büntetőperben, azonban csütörtökön már nem jelent meg a tárgyaláson. A bíró megkérte a rendőrséget, hogy állítsák elő, azonban nem találták meg.

Oszter Sándor védőbeszéde elmaradt Forrás: MTI/Zih Zsolt

A Bors információi szerint a bíró elrendelte a tárgyalás elnapolását, így Oszter Sándor védőbeszéde nem hangzott el. A lap azt is megírta, hogy K. Sándor korábban terhelő vallomást tett például Oszter Sándorra is, majd ezt március közepén visszavonta. "Az állította, csak azért keverte bele a színészt az ügybe, mert haragudott rá. A szerdai tárgyalási napon pedig előkerült egy hangfelvétel, amiből az derült ki, K. Sándort vádlott-társai vették rá, hogy másítsa meg az eredeti vallomását" - írja a Bors.

Időjárás: csütörtökön záporokra és feltámadó szélre számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20180426-idojaras-csutortokon-zaporokra-es-feltamado-szelre-szamithatunk.htmlSzerdán már nyár volt, csütörtökön azonban hidegfront érkezik hazánkba csapadékkal és feltámadó széllel.News--Ezek a legnehezebb munkák a legújabb kutatás szerinthttp://www.life.hu/news/20180425-ezek-a-legnehezebb-munkak-a-legujabb-kutatas-szerint.htmlA francia munkaügyi minisztérium kutatóintézete készített felmérést arról, hogy melyek a legnehezebb foglalkozások. Íme, a lista. NewsOrigoZivatarokkal tarkított hosszú hétvégére számíthatunkhttp://www.life.hu/news/20180425-zivatarokkal-tarkitott-hosszu-hetvege-ele-nezunk-idojaras.htmlNyárias időre számíthatunk a hosszú hétvégén, ugyanakkor csapadék zápor-zivatar formájában helyenként előfordulhat. NewsOrigo32 évvel ezelőtt történt a csernobili katasztrófa http://www.life.hu/news/20180425-32-evvel-ezelott-tortent-a-csernobili-katasztrofa.htmlHarminckét évvel ezelőtt, 1986. április 26-án a csernobili atomerőmű 4-es reaktorának meghibásodása minden idők egyik legnagyobb és legvégzetesebb nukleáris balesetéhez vezetett. Megbecsülhetetlen, hogy pontosan hányan haltak meg összesen a balesetben, és a szennyeződés miatti szövődményekben. News--Az iskolai szünet kezdetére már biztosan kinyitnak a strandok, van, ami előbb ishttp://www.life.hu/news/20180425-az-iskolai-szunet-kezdetere-mar-biztosan-kinyitnak-a-strandok-van-ami-elobb-is.htmlEgyes strandok már május végére kinyitnak, de az iskolai szünet kezdetére, azaz június 15-re már minden strand várja majd a látogatókat. NewsOrigoEsztergomban gázolt halálra a vonat egy gyalogosthttp://www.life.hu/news/20180425-esztergomban-gazolt-halalra-a-vonat-egy-galogost.htmlEgy fiatal nőt gázolt halálra a menetrendszerinti vonat Esztergom-Kertvárosban, a Grante előtti vasúti átjárónál szerdán dél körül. A beleset okáról egyelőre még nincs információ. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.