Már a hosszú hétvégén megnyitotta a kapuit néhány strand

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Palatinus strand Németh Lajos strand május hosszú hétvége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kellemes, szinte nyári időjárásnak köszönhetően már a hosszú hétvégén megnyitja kapuit néhány strand.

Ahogyan azt már megírtuk, a hosszú hétvégén igazi nyárias időre számíthatunk, amit csak néhány zápor-zivatar zavarhat meg. Épp ezért, a jó időre való tekintettel néhány strand már most kinyitott. Németh Lajos a TV2 műsorában Czinege Szilviával, a Budapesti Gyógyfürdők és Hévizei Zrt. értékesítési és marketing igazgatójával beszélgetett.

Most szombaton nálunk megkezdődik a strandszezon, itt, a Palatinuson, és a Paskál Fürdőnek a nyári egységét is megnyitjuk, és aztán május végével nyitnak a többi strandok is" – árulta el az igazgató, akinek további jó hírei is voltak. „Óriási újdonság, hogy mostantól az összes általunk üzemeltetett fürdőben, strandon, bent a fürdő területén úgynevezett készpénzmentes fizetéssel várunk mindenkit. Bankkártyával, illetve felöltőkártyával lehet fizetni, nem kell a pokróc vagy törölköző alá bedugni a készpénzt."

Zimány Linda nem akar már szingli lenni: reméli nyáron megtalálja az igazithttp://www.life.hu/sztarok/20180427-zimany-linda-nem-akar-mar-szingli-lenni-remeli-nyaron-megtalalja-az-igazit.htmlZimány Linda több mint egy éve nem él párkapcsolatban, de szeretné, ha ez nyár végére megváltozna. Nem akar már szingli lenni, szeretné megtalálni élete párját, akivel gyermeket is vállalhat. TV + SztárokOrigoFaragó András édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/sztarok/20180427-farago-andras-edesapjat-gyaszolja-valami-amerika.htmlGyászol Faragó András: a Valami Amerika sztárja a napokban elvesztette édesapját. TV + Sztárok--Brad Pitt produkciós cége is dolgozik majd a Harvey Weinsteinről szóló filmenhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-brad-pitt-produkcios-cege-is-dolgozik-majd-a-harvey-weinsteinrol-szolo-filmen.htmlFilmet készítenek annak a tényfeltáró riportnak nyomán, mely Harvey Weinstein zaklatási ügyeit leplezte le. A film készítésében Brad Pitt produkciós cége, a Plan B is részt vesz. TV + Sztárok--A magyar színésznő volt szerelme, Krencsey Hella bevallotta, nem leszbikushttp://www.life.hu/sztarok/20180427-a-magyar-szineszno-volt-szerelme-krencsey-hella-bevallotta-nem-leszbikus.htmlKrencsey Hella nevét mindenki ismeri, hiszen könyvet írt 8 évig tartó kapcsolatáról egy magyar színésznővel. Annak ellenére azonban, hogy nővel volt kapcsolata most bevallotta, nem leszbikus. TV + SztárokOrigoMichael Jackson magyar testőre, Farkas Attila az énekes titkairól vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20180427-michael-jackson-magyar-testore-farkas-attila-az-enekes-titkairol-vallott.htmlÉveken keresztül vigyázott Michael Jackson biztonságára Farkas Attila. A magyar testőr az énekes minden titkát ismeri, ezek közül néhányat most el is árult. TV + Sztárok--Tolvai Reni Michael Jackson testvérével dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20180427-tolvai-reni-michael-jackson-testverevel-randyvel-dolgozik.htmlTolvai Reni hamarosan Michael Jackson testvérével, Randyvel fog együtt dolgozni. Ha beindul az amerikai karrierje, lehet, hogy ki is költözik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.