Hétfőn is viharokra számíthatunk, a hőmérséklet 30 fok is lehet

Forrás: Mudra László - Origo -
meleg vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn is többfelé kialakulhatnak záporok, de emellett meleg lesz, helyenként 30 fok is várható. 

Gomolyfelhők zavarják a napsütést. Zápor, zivatar főleg a hajnali és az esti órákban alakul ki. A déli szél megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 24 és 29 fok közötti nyárias meleg lesz - írja a koponyeg.hu.

Forrás: Mudra László - Origo

Május első napjaiban is folytatódik a napsütéses, meleg időjáráshttp://www.life.hu/news/20180429-majus-elso-napjaiban-is-folytatodik-a-napsuteses-meleg-idojaras.htmlMájus első napjaiban is sok lesz a napsütés, többfelé 25, néhol 30 fok körüli meleg lesz. Ezzel együtt viszont változékony lesz a jövő hét időjárása: záporokra, zivatarokra, erős szélre is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.NewsOrigoMegdőlt az országos hajnali melegrekordhttp://www.life.hu/news/20180429-megdolt-az-orszagos-hajnali-melegrekord-aprilis-29.htmlMegdőlt az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord vasárnapra virradóra - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-vel.NewsOrigoVáltoznak a menetrendek a munkaszüneti napok miatthttp://www.life.hu/news/20180429-valtoznak-a-menetrendek-a-munkaszuneti-napok-miatt-aprilis-29-30-majus-1.htmlA vonatok vasárnap és hétfőn az ünnepnapi, kedden a vasárnapi, a BKK járatai vasárnap a munkaszüneti, hétfőn a szombati, kedden pedig az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek. Az M3-as metró ezeken a napokon egész nap szállítja az utasokat a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között. A MÁV az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, a HÉV-vonalakon a szerelvények vasárnap és hétfőn bővített esti üzemidő szerint közlekednek. News--Holttest nélkül is ítélet születhet Novozánszki Fanni ügyébenhttp://www.life.hu/news/20180425-holttest-nelkul-is-itelet-szulethet-novozanszki-vv-fanni-ugyeben.htmlMegbukott a poligráfos vizsgálaton B. László, akit VV Fanni megölésével gyanúsítanak. Úgy tudni, a férfi kritikus kérdésekben nem mondott igazat. Ügyvédje, Brodmann Péter szerint azonban törvénysértő módon végezték el rajta a vizsgálatot. Meglátása szerint a férfi akkor nem volt olyan állapotban, hogy válaszaiból bármiféle következtetést le lehessen vonni. News--Csörgőkígyó- és medvetámadás után tigriscápa harapta meg a 20 éves amerikai férfithttp://www.life.hu/news/20180422-csorgokigyo-es-medvetamadas-utan-tigriscapa-harapta-meg-a-20-eves-amerikait.htmlNincs szerencséje az amerikai Dylan McWilliamsnek a vadállatokkal: az elmúlt négy évben a 20 éves fiatalembert megharapta egy medve, megmarta egy csörgőkígyó, és a héten Hawaii partjainál egy tigriscápa harapott a lábszárába.NewsOrigoSúlyos baleset történt Bakonygyepesnél, egy ember meghalthttp://www.life.hu/news/20180429-sulyos-baleset-tortent-bakonygyepesnel-szombaton-este-egy-ember-meghalt.htmlBalesetben meghalt egy ember Noszlop és Bakonygyepes közt, ahol műszaki hiba miatt álló autóbusznak ütközött egy személygépkocsi szombat este - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.