Innsbrucki lakásában találtak holtan egy magyar prostituáltat

Forrás: Thinkstock -
holttest prostituált magyar Innsbruck
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomoz az osztrák rendőrség egy magyar prostituált halála miatt. Innsbrucki lakásában találták meg a Lady Katharinaként ismert nő testét, egy hete a kádban feküdt.

Csak egy hét után találtak rá innsbrucki lakásában a magyar prostituáltra, akit ott Lady Katharinaként ismertek. A holttestet a kádban találták, megállapították, hogy a nő vízbe fulladt. Az viszont egyelőre még nem világos, hogy baleset történt, vagy gyilkosság. Annyi biztos, hogy a rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget, de többet nem lehet tudni, pedig az eset még januárban történt.

Egy hete a kádban feküdt a magyar nő holtteste - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nő egyik kuncsaftja egy fórumon azt írta, epilepsziás volt Katharina, és a roham következtében eshetett bele a kádba, ám boncolás során nem találtak esésre utaló nyomokat – írja a Bors. A külügyminisztériumnak az osztrák rendőrség nem adott több információt a nyomozás érdekeire hivatkozva, a nő családját közvetlenül értesítették a történtekről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.