Pincében tartották fogva a holttá nyilvánított nőt, kukázás közben ismerték fel

Forrás: Shutterstock -
halál lakat Monorierdő fogvatartás halott Vecsés pince lánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2010-ben tűnt el az az asszony, akit nemrégiben találtak meg egy vecsési élelmiszerüzletnél, ám 2016-ban már halottá nyilvánították. Eddig egy pincében tartották fogva Monorierdőn, amikor megtalálták, láncok voltak a lábán. 

A Monori Járási Ügyészség vádirata szerint a sértett a betegsége miatt 2010-ben többször ismeretlen helyre ment a lakásából, ezért a rendőrség 2010 decemberétől eltűnt személyként körözte, majd 2016 decemberében holttá nyilvánította a bíróság - írja a Blikk.

A nőt egy pincébe zárták (képünk illusztráció) Forrás: Shutterstock

A nőt tavaly júniusban találták meg egy vecsési élelmiszerüzletnél, ahol éppen kukázott. Lábain láncok és lakat volt. A nyomozás során fény derült rá, hogy a nő még eltűnése évében ismerkedett meg fogvatartóival, önként költözött velük Monorierdőre. Onnan is többször megszökött, így később, amikor elmentek otthonról, a nőt a pincében kialakított lakrészbe zárták, lábait pedig összeláncolták.

Szabadulása napján is leláncolták, mégis megszökött és a sínek mellett egészen vecsésig gyalogolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.