Fantomkép készült a Fertő tóban megtalált áldozatról: így nézhetett ki a nő

"Forrás: Cs.J. " -
áldozat Fertő tó fantomkép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fertő tóban talált maradványt nehezen lehet majd azonosítani, hiszen az arca felismerhetetlen. A hatóságok ezért fantomképet készítettek a nőről. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a Fertő tóban egy karok és fej nélküli holttestet találtak, sokan azt hitték, talán VV Fanni maradványai kerültek elő. A vizsgálatok azonban bebizonyították, hogy nem az egykori valóságshow-szereplő testére bukkantak. A test hiányzó részeinek egyik felét a tó közelében, másik felét pedig a gyilkosánál találták meg a rendőrök.

A Fertő tóban talált testet még nem azonosították "Forrás: Cs.J. "

A 63 éves Alfred U. tóparti kunyhójában, a fagyasztóban bukkantak a hatóságok a maradványokra, a férfi azt vallotta, meg szerette volna enni a belső szerveket. A hírek szerint a bécsi férfi drogdíler volt, áldozata, egy szlovák prostituált pedig a kuncsaftja. A férfi, aki elismerte a gyilkosság tényét áldozatának csak a keresztnevét tudta: Beáta – írja a Ripost. A rendőrség egyelőre nem tudta azonosítani a nőt, annyit tudni, hogy valószínűleg 20 és 30 év közti lehetett, karcsú testalkatú, 155-166 centiméter magas, rövid, vöröses-fekete hajú. Az arcáról fantomkép készült, amely segítheti az azonosítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.