Hamincezer hamburgert evett élete során az amerikai Don Gorske: így néz ki

McDonald's hamburger Big Mac evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megette 30 ezredik Big Macjét Don Gorske, a nyugdíjazott börtönőr. Élete első ilyen hamburgerét 1972-ben fogyasztotta el, azóta ez a kedvence.

A 64 éves amerikai Don Gorske a világ egyik legnagyobb Big Mac-rajongója. A nyugalmazott börtönőr 1972-ben kóstolta meg először ezt a szendvicset, és azóta szinte minden nap fogyasztja. Néhány olyan alaklom volt csupán a 46 év alatt, amikor nem evett, ilyen volt például egy 2011-es hálaadás, amikor zárva találta az éttermet, és sajnos a fagyasztójában sem volt a szendvicsből.

Hamincezer hamburgert evett élete során az amerikai Don Gorske Forrás: Youtube/ USA TODAY NETWORK-Wisconsin

Azóta azonban nem hagyott ki egyetlen napot sem, így hamar eljutott a 30. ezredik hamburgeréhez, melyet éppen ott fogyasztott el, ahol az elsőt. A Guinness Rekordok Könyvébe egyébként már a 25 ezredikkel is bekerült a férfi, aki állítja, hogy semmi baj nincs az egészségével, sőt. Azt mondta, az elmúlt öt évben még fogyott is, a vérnyomása és a koleszterinszintje is rendben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.