Kizuhant egy négyéves kislány egy VIII. kerületi társasház hatodik emeletéről: azonnal meghalt

Forrás: Dreamstime -
halál zuhanás Vietnám kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vietnámi nő egy rövid időre leugrott a boltba, ezalatt történt a tragédia: a kislány kizuhant a hatodikról, és azonnal meghalt.

A vietnámi nő testvérével, annak négyéves gyermekével, és a sajátjával élt együtt Budapesten egy VIII. kerületi társasházban, ahol a tragédia is történt. A 29 éves nő testvére tavaly augusztus 19-én reggel dolgozni indult, így a nőre maradt a gyermekek felügyelete. Egy kis idő után azonban a nő úgy döntött, hogy elmegy a közeli boltba, hogy bevásároljon, míg a gyermekek alszanak.

A négyéves kislány azonnal meghalt - Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A négyéves kislány azonban felébredt, és kiment az erkélyre, ott felmászott egy elliptikus tréner gépre, ahonnan elérte a korlátot is. Átkapaszkodott, átbillent és lezuhant a hatodik emeletről a betonra. A gyermek azonnal meghalt, a 29 éves nő ellen pedig vádat emelet a Fővárosi Főügyészség, gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége, valamint – saját két éves gyermeke vonatkozásában – kiskorú veszélyeztetésének bűntette a vád.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.