Lelőtte barátnőjét az amerikaifutballista, William Riley Gault

gyilkosság amerikaifutballista lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a 19 éves amerikaifutball-játékost, William Riley Gault. A fiút azért ítélték el, mert lelőtte exbarátnőjét, míg a lány aludt.

A főiskolás amerikaifutball-játékost életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, mert meggyilkolta exbarátnőjét. William Riley Gaul lelőtte a 16 éves Emma Walkert, amíg az aludt. Vallomása szerint ő nem akarta meggyilkolni a lányt, de a vád szerint dühből cselekedett éppen azért, mert vége lett a kapcsolatnak.

Lelőtte barátnőjét a fiatal sportoló Forrás: Thinkstock

Védője szerint azonban csak rá akart ijeszteni a lányra, hogy aztán később a hős, a megmentő szerepében tetszeleghessen. Ezzel akarta feltámasztani a kapcsolatot, és fel akarta hívni magára a figyelmet. A 2016-ban történt esetben most hoztak ítéletet, a focista legkorábban 51 év múlva szabadulhat – írja az ESPN.

Hidegcsepp vonul át az ország feletthttp://www.life.hu/news/20180509-hidegcsepp-vonul-at-az-orszag-felett-idojaras.htmlFolytatódik a záporos-zivataros időjárás, de lehűlésre nem kell számítani. NewsThinkstockA Fertő tavi gyilkosság elkövetője, Alfred U. egy szadista volt: rengeteget ült börtönben (18+)http://www.life.hu/news/20180509-a-ferto-tavi-gylkossag-elkovetoje-alfred-u-egy-szadista-volt-rengeteget-ult-bortonben.htmlA Fertő tavi gyilkosságot elkövető Alfred U. brutális kegyetlenségeket tett a múltban. szinte az egész életét börtönben töltötte, erőszak, kínzás, és egyéb borzalmak miatt. News--Heves zivatarokkal jön az erős szél: ilyen lesz a következő napok időjárásahttp://www.life.hu/news/20180509-heves-zivatarokkal-jon-az-eros-szel-ilyen-lesz-a-kovetkezo-napok-idojarasa.htmlA következő napokban többször is bőrig ázhatunk. News--Felhőszakadásra, jégesőre figyelmeztet Németh Lajoshttp://www.life.hu/news/20180508-felhoszakadasra-jegesore-figyelmeztet-nemeth-lajos.htmlAki ma útnak indul, mindenképp vigyen magával esernyőt: erre figyelmeztet Németh Lajos. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoKizuhant egy négyéves kislány egy VIII. kerületi társasház hatodik emeletéről: azonnal meghalthttp://www.life.hu/news/20180508-kizuhant-egy-negyeves-kislany-egy-viii-keruleti-tarsashaz-hatodik-emeleterol-azonnal-meghalt.htmlA vietnámi nő egy rövid időre leugrott a boltba, ezalatt történt a tragédia: a kislány kizuhant a hatodikról, és azonnal meghalt. News--Barnítani akarta magát a fiatal lány, de olyan zöld lett a bőre, mint Shreknekhttp://www.life.hu/news/20180507-barnitani-akarta-magat-a-fiatal-lany-de-olyan-zold-lett-a-bore-mint-shreknek.htmlImádja a barna bőrt a 20 éves Danni Bruce, aki egy új barnítókrémet próbált ki. Bőre azonban zöld lett, pont olyan, mint a rajzfilmben Shrekké. Nem meri elhagyni a házat, de szerencsére már kopik a szín. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.