Az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán lánya érzi, hogy apja még életben van

Forrás: RTL Klub -
emberrablás rendőrség eltűnés eltűnt család Mácsik Zoltán nyomozás villanyszerelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán családja nem adja fel a reményt, lánya, Adrienn azt mondja: érzi, hogy édesapja még életben van. A bizonytalanságot nehezen tűrik, a rendőrségtől ugyanis semmilyen információt nem kaphatnak. 

"Nem is szeretnénk belegondolni abba, hogy esetleg már nincs közöttünk. A tehetetlenség és az információhiány azonban lassan felőrli az idegeinket. Amit lehetett, megtettünk: mentünk mindenhova, ahol csak egy halvány remény is volt, hogy aput megtaláljuk. Sajnos, eddig eredmény nélkül. Ez azonban nem azt jelenti, hogy feladjuk! Csupán szembe kell néznünk azzal, hogy mi nem hatóság vagyunk, így korlátozottak a lehetőségeink" - mondta a Blikknek az eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán lánya, Adrienn. Azt is elmondta, hogy úgy érzi, apja még életben van. Nemrégiben keresőcsapatot is szerveztek, de sajnos nem jutottak eredményre.

Mácsik Zoltánt hazavárja családja Forrás: RTL Klub

"Szembe kell néznünk azzal, hogy mi nem hatóság vagyunk, így korlátozottak a lehetőségeink. A másik, ami nagyon bánt, hogy a rendőrségtől semmiféle információt nem kapunk. Megértjük, hogy a nyomozás érdekeire tekintettel nem beszélhetnek, de jó lenne legalább morzsányi híreket kapni arról, hogy ők mit tudnak" - panaszolta a lány.

A lap azt is kiderítette, hogy az ügy gyanúsítottja, É. Imre előzetes letartóztatásának meghosszabbításáról is döntött a bíróság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.