Tíz fokot is visszaeshet jövő héten a hőmérséklet

Csudai Sándor - Origo -
eső hidegfront időjárás lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvégén még meleg, nyárias idő lesz - helyenként viharokkal - a jövő hét elején egy hullámzó hidegfront érheti el térségünket, mely esőt, záporokat, zivatarokat és szeles időt hoz magával. Ezzel együtt a hőmérséklet is visszaesik, sokfelé 20 fok alatt maradhatnak a maximumok.

Hétfőn és kedden nagyrészt erősen felhős lesz az ég, és többfelé fordul elő eső, zápor, zivatar. 16 és 23 fok közé gyengül a nappali felmelegedés. Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, és szórványosan alakulnak ki záporok. Az ÉNy-i szél megerősödik. A csúcsérték 21 fok körül valószínű - írja a koponyeg.hu.

Csudai Sándor - Origo

Heves zivatarokkal jön az erős szél: ilyen lesz a következő napok időjárásahttp://www.life.hu/news/20180509-heves-zivatarokkal-jon-az-eros-szel-ilyen-lesz-a-kovetkezo-napok-idojarasa.htmlA következő napokban többször is bőrig ázhatunk. News--Baumgartner Zsolt újra a Forma-1-hez csatlakozotthttp://www.life.hu/news/20180501-baumgartner-zsolt-ujra-a-forma1hez-csatlakozott.htmlA 2018-as Nagy Futamon az első és eddig egyetlen magyar, Baumgartner Zsolt, aki Forma-1-es pilótaként pontot szerezhetett Magyarországnak, autóba ült, hogy többek közt a Forma-1 fiatal sztárjával, Max Verstappennel együtt szórakoztassa a nézőket, viszont ami ennél is fontosabb, újra helyet kapott a száguldó cirkuszban. A Life.hu-nak azt is elmondta, hogy pontosan mi a feladata és azt is, vajon esélyesnek látja-e még magát, hogy versenyezzen a Forma-1-ben. News--Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-a-27-eves-hegymaszo-simone-la-terra-balesetet-szenvedett-a-himalajan.htmlTúra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra. News--Fehérneműs fotói miatt rúgták ki Bailey Davis pompomlánythttp://www.life.hu/news/20180501-fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-bailey-davist-pompomlanyt.htmlKirúgták a New Orleans Saints amerikaifutball-csapatának pomponlányai közül a 22 éves Bailey Davist. Azzal indokolták, hogy egy megosztott fotóján fehérneműben szerepel és az arckifejezése sem megfelelő. NewsOrigoHétfőn is viharokra számíthatunk, a hőmérséklet 30 fok is lehethttp://www.life.hu/news/20180430-hetfon-is-viharokra-szamithatunk-a-homerseklet-30-fok-is-lehet-idojaras.htmlHétfőn is többfelé kialakulhatnak záporok, de emellett meleg lesz, helyenként 30 fok is várható. News--Viharokra számíthatunk szerdátólhttp://www.life.hu/news/20180501-viharokra-szamithatunk-szerdatol-idojaras.htmlA meleg marad, de még gyakoribbak lesznek a felhőszakadások. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.