Megható bejegyzést tettek közzé a szülők Madeleine McCann 15. születésnapján

eltűnt megható szülők Madeleine McCann születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható bejegyzésben emlékeztek meg szülei Madeleine McCannről, aki a napokban ünnepelné 15. születésnapját.

A kis Madeleine egy nyaralás során, több mint 11 évvel ezelőtt tűnt el egy apartmanból Portugáliában. Míg a szülők a barátaikkal vacsoráztak a közeli tapas bárban, valaki elrabolta a gyermeket az alvó testvérei mellől. Maddyt azóta is keresik, de egyelőre nem jártak sikerrel.

A szülők most kislányuk 15. születésnapja alkalmából egy megható bejegyzést tettek közzé a Maddie megtalálására létrehozott hivatalos Facebook oldalon.

Szeretünk és nagyon várunk rád, soha nem adjuk fel." – olvasható az oldalon.

Aggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: Izraeli győzött, az AWS 21. letthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizios-dalfesztival-2018-izraeli-gyozott-az-aws-21-lett.htmlNetta Barzilai izraeli énekesnő nyerte Toy című dalával a 63. Eurovíziós Dalfesztivált, amelynek döntőjét szombaton késő este rendezték Lisszabonban. A Magyarországot képviselő AWS Viszlát nyár című számával a 21. helyen végzett. TV + Sztárok--Sztárok, akik büszkén vállalják biszexualitásukat: Gillian Andersontól Amber Rose-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180511-sztarok-akik-buszken-vallaljak-biszexualitasukat-gillian-andersontol-amber-roseig.htmlVannak sztárok, akik szeretik a magánéletüket titokban tartani, mások viszont éppen az ellenkezőjét csinálják: bátran kiteregetik még a szexuális irányultságukat is azért, hogy ezzel másokat is támogassanak. Amber Rose, Drew Barrymore és Gillian Anderson is büszkén vállalták biszexualitásukat. TV + SztárokOrigoVicces képet osztott meg a vörös szőnyegről Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20180512-vicces-kepet-osztott-meg-a-voros-szonyegrol-toth-vera-enekesno.htmlAz Inspiráló Nők Estjén vett részt Tóth Vera. Az énekesnő kissé elengedte magát, és ezt meg is osztotta az Instagramján. TV + Sztárok--Tornóczky Anita Tóth Andit savazta a #Bochkor műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180512-tornoczky-anita-toth-andit-savazta-a-bochkor-musorban.htmlAz ATV vasárnap esti #Bochkor című műsorában Bochkor Gábor vendégei Valkó Eszter, Tornóczky Anita, Szabó Zsófi és Dombóvári István lesznek. A meghívottak, akik többek közt Tóth Andi nemrég tett nyilatkozatáról beszélgettek, amit Anita véleményezett is. TV + Sztárok--Mihalik Enikő magyar modell 31. születésnapját ünnepeltehttp://www.life.hu/sztarok/20180512-mihalik-eniko-magyar-modell-31-szuletesnapjat-unnepelte.htmlRengetegen csodálják Mihalik Enikő gyönyörű magyar modellt, akiről szinte senki nem gondolná, hogy pénteken már 31. születésnapját ünnepelte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.