Tragikus: megtalálták az eltűnt brit valóságshow-szereplő, Joe Tilley holttestét

Forrás: Shutterstock -
Kolumbia valóságshow-hős holttest Joe Tilley eltűnt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 24 éves Joe a Jungletown című műsornak köszönhette az ismertségét. Holttestét egy vízesésnél találták meg egy héttel az eltűnse után.

Halálhírét a családja közölte egy eltűnt emberek keresését segítő Facebook-csoportban. Hogy miért vesztette életét Joe, azt egyelőre nem tudni. A ketresőcsapat tagjai arra gyanakszanak, hogy lezuhnat valahonnan.

Eurovízió 2018: így mondott köszönetet Netta, az izraeli győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20180513-eurovizio-2018-igy-mondott-koszonetet-netta-az-izraeli-gyoztes.htmlA 63. Eurovíziós Dalfesztivált a portugál fővárosban, Lisszabonban rendezték meg, ahol stábunk is jelen volt. A versenyt az izraeliek 25 éves énekesnője, Netta Barzilai nyerte, aki a női egyenjogúságról énekelt. Íme, az énekesnő köszönőbeszéde. TV + Sztárok--Megszólalt az énekesnő, SuRie, akinek tönkretették az előadását az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20180513-megszolalt-az-enekesno-surie-akinek-tonkretettek-az-eloadasat-az-eurovizion.htmlMegszólalt a brit énekesnő, SuRie azután, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében előadás közben kikapta a kezéből a mikrofont egy rendzavaró. TV + SztárokOrigoŐket szerette Katalin hercegné Vilmos előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-oket-szerette-katalin-hercegne-vilmos-herceg-elott.htmlBár ma már nehéz elképzelni, hogy milyen is volt az immár háromgyermekes édesanya, Kate Middleton élete azelőtt, hogy beházasodott a királyi családba, neki is voltak nagy szerelmei Vilmos herceg előtt. Nézzük, kikkel járt korábban a hercegné! TV + Sztárok--Ebből botrány lesz: Meghan Markle apja egy lesifotóssal szövetkezetthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-meghan-markl-apja-thomas-markle-egy-lesifotossal-szovetkezett.htmlHa eddig még nem, akkor most biztosan besokallt a királyi család Meghan Markle édesapjától.TV + Sztárok--Ismerd meg Nettát, az Eurovízió idei győzteséthttp://www.life.hu/sztarok/20180513-ismerd-meg-netta-barzilait-az-eurovizio-idei-gyozteset.htmlMint arról korábban már beszámoltunk, az izraeli Netta Barzilai Toy című dalával nyerte a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivált. A 25 éves énekesnő hazájában nagy népszerűségnek örvend, és most úgy tűnik, az egész kontinenst sikerült lenyűgöznie. TV + SztárokOrigoAggódnak érte a rajongók: az ügyeletről posztolt Köböl Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20180513-aggodnak-erte-a-rajongok-az-ugyeletrol-posztolt-kobol-anita.htmlKöböl Anita az ügyeletről posztolt Facebook oldalára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.