Időjárás: többfelé heves esőzésekre figyelmeztetnek

esőzés időjárás figyelmeztetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több megyében és a fővárosban további intenzív esőzésekre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez kedden eljuttatott veszélyjelzésük szerint a heves zivatar veszélye miatt Budapestre és Pest megyére, továbbá Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést. A felhőszakadás veszélye miatt ugyancsak elsőfokú figyelmeztetés van érvényben Budapesten, Pest, továbbá Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok megyében.

Azt írták, napközben és éjjel az ország északnyugati harmadán valószínű a legkevésbé zivatar. A zivatarhoz átmenetileg erős vagy viharos széllökés, jelentős csapadék és kisméretű jég társulhat. Keleten egy-egy intenzív zivatar is lehet, amelyet óránkénti 80 kilométeresnél erősebb szélroham és nagyobb méretű jég kísérhet.

Szerdán helyenként alakulhat ki (várhatóan nem heves) zivatar. Elsősorban a Tiszántúlon sokfelé valószínű jelentős vagy nagy mennyiségű csapadék. Az előrejelzés szerint kedden a legmagasabb hőmérséklet többnyire 16 és 23 fok között várható, de a tartósan borult tájakon ennél hűvösebb lehet. Késő estére 12 és 17 fok közé hűl le a levegő. Szerdán a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 22 fok között valószínű, északkeleten lesz a hűvösebb.

Janza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180515-janza-kata-es-pesak-adam-utazassal-probaljak-megmenteni-kapcsolatukat.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoBangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet azhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bango-margitnak-titkos-hodoloja-van-nem-tudja-ki-lehet-az.htmlAz utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló. TV + Sztárok--Jessica Valitutto 88 kilótól szabadult meg, fotókon mutatja meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-jessica-valitutto-88-kilotol-szabadult-meg-fotokon-mutatja-meg-tortenetet.html146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó tagadja, hogy kórházba került volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-pecsi-ildiko-tagadja-hogy-korhazba-kerult-volna.htmlBár korábban az a hír járta, hogy újra kórházba került Pécsi Ildikó, a művésznő most cáfolta mindezt. TV + Sztárok--Oroszlán Szonja filmforgatás miatt érkezett Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oroszlan-szonja-filmforgatas-miatt-erkezett-magyarorszagra.htmlHárom éve él az USA-ban Oroszlán Szonja, most azonban ismét Magyarországon van. Egy filmforgatás miatt érkezett haza, de nem végleg, már családja nagy része is Amerikához köti. TV + SztárokOrigoOroszlán Szonja filmforgatás miatt érkezett Magyarországrahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-oroszlan-szonja-filmforgatas-miatt-erkezett-magyarorszagra.htmlHárom éve él az USA-ban Oroszlán Szonja, most azonban ismét Magyarországon van. Egy filmforgatás miatt érkezett haza, de nem végleg, már családja nagy része is Amerikához köti. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.