Kiderült: nincs mérgezett tej a boltokban

Forrás: shutterstock.com -
fenyegetés vizsgálat tej mérgezés tejtermék Nébih
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megnyugodhatunk: a magyar áruházakban nincs szennyezett tej. Az alapos vizsgálatra azután került sor, hogy valaki azzal fenyegetőzött, megmérgezi a dobozos tejeket.

Mint arról korábban a Life.hu is beszámolt, szennyezett tejtermékek miatt indított vizsgálatot a Nébih. Egy ismeretlen több üzletláncot is felhívott azzal a fenyegetéssel, hogy ha nem fizetnek neki, dobozos tejeket mérgez meg. Az ügy felderítésére a Nemzeti Nyomozó Iroda külön nyomozócsoportot hozott létre.

A vizsgálatok után Helik Ferenc, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kiemelt ügyek igazgatóságának vezetője kijelentette, hogy nincs mérgezett tej az áruházakban.

Fenyegetőzés volt, de más nem, senki nem mérgezett meg magyar boltokban kapható tejeket" – idézi a szakember szavait a Klubrádió műsorából a Blikk.

Szerencsére nincs szennyezett tej a boltokban Forrás: shutterstock.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.