Már 3 éves a kisfiú, akinek a lábát a szülei kegyetlensége miatt amputáltak (18+)

"Forrás: Shutterstock " -
kisfiú börtön szülők amputáció gyerek kegyetlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Immár 3 éves az a brit kisfiú, aki szülei kegyetlensége miatt veszette el mindkét lábát.

Tony Smith-t és feleségét, Jody Simpsont 10 év börtönbüntetésre ítélték azután, hogy olyan kegyetlenül bántak kisfiukkal, hogy annak 8 helyen eltört a lába és emiatt mindkettőt amputálni kellett.

A kis Tony immár 3 éves és február óta nevelőszülőkkel él.

"Soha életemben nem láttam annyi szomorúságot egy kisfiú szemében, mint az övében, amikor hozzánk került" – mesélte a The Sunnak a nevelőanya, Paul.

Képünk illusztráció "Forrás: Shutterstock "

Tony-t a család hét gyermek után fogadta örökbe. A kisfiú már kezd beilleszkedni a családba és hamarosan műlábakat fog kapni, amivel újra megtanulhat járni.

Nagyon ügyes kisfiú. Biztos vagyok benne, hogy ha felnő, lábainak a hiánya nem arra fogja őt emlékeztetni, hogy milyen kegyetlen szülei voltak, hanem arra, hogy mennyire erős személyiség." - nyilatkozta Paula.

A kis Tony friss fotóit ide kattintva nézheted meg!

Janza Kata és Pesák Ádám utazással próbálják megmenteni kapcsolatukathttp://www.life.hu/sztarok/20180515-janza-kata-es-pesak-adam-utazassal-probaljak-megmenteni-kapcsolatukat.htmlJanza Kata és fiatalabb szerelme viharos szakításuk után újra összejöttek, ezt a színésznő is megerősítette, és azt is elárulta, mivel próbálják megmenteni a kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoBangó Margitnak titkos hódolója van, nem tudja, ki lehet azhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-bango-margitnak-titkos-hodoloja-van-nem-tudja-ki-lehet-az.htmlAz utóbbi időben egyre több virágcsokor és meglepetés érkezik a művésznő otthonához. Bangó Margitnak elképzelése sincs, ki lehet a rejtőzködő hódoló. TV + Sztárok--Jessica Valitutto 88 kilótól szabadult meg, fotókon mutatja meg történetéthttp://www.life.hu/sztarok/20180515-jessica-valitutto-88-kilotol-szabadult-meg-fotokon-mutatja-meg-tortenetet.html146 kilót nyomott Jessica Valitutto, aki úgy döntött, elég a kövérségből és gyomorműtétre szánta el magát. Követőit is szeretné motiválni, így fotókkal és életmódtippekkel segíti őket. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó tagadja, hogy kórházba került volnahttp://www.life.hu/sztarok/20180515-pecsi-ildiko-tagadja-hogy-korhazba-kerult-volna.htmlBár korábban az a hír járta, hogy újra kórházba került Pécsi Ildikó, a művésznő most cáfolta mindezt. TV + Sztárok--Megszólalt a szervező Demjén Rózsi lemondott koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180515-megszolalt-a-szervezo-demjen-rozsi-lemondott-koncertjerol.htmlDemjén Rózsi kaposvári koncertjét lemondták a szervezők, a zenész pedig felháborodott. Állította, milliókat bukott ezen, és szerinte spórolni akartak a reklámozáson, ezért nem fogytak a jegyek. Most megszólalt a szervező. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoWolf Kati fehérneműre vetkőzött A Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20180514-wolf-kati-fehernemure-vetkozott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlKözös produkcióval is kedveskedtek a nézőknek A Nagy Duett versenyzői. A Lady Marmalade című számot adták elő, ahol Wolf Kati igencsak szexi öltözetben kápráztatta el képernyők előtt ülőket. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.