Vas megye baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden este Vép külterületén egy személygépkocsi elsodort egy kerékpárost – közölte a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Mint írták, a balesetben a kerékpáros férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. .

Forrás: Thinkstock

Rengeteg eső várható még az elkövetkezendő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180516-rengeteg-eso-varhato-az-elkovetkezendo-napokban-idojaras.htmlAz MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére másod, Békés és Csongrád megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki a 24 óra alatt várható sok eső miatt a meteorológiai szolgálat. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoElhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendás edzőjehttp://www.life.hu/news/20180512-elhunyt-vertetics-istvan-a-pecsi-kosarlabda-legendas-edzoje.htmlPénteken, a reggeli órákban elhunyt Vertetics István, a pécsi kosárlabda legendája, az első női bajnokcsapat edzője - közölte a ZTE Női Kosárlabda Klub. A sportolót álmában érte a halál. News--Heves zivatarokkal jön az erős szél: ilyen lesz a következő napok időjárásahttp://www.life.hu/news/20180509-heves-zivatarokkal-jon-az-eros-szel-ilyen-lesz-a-kovetkezo-napok-idojarasa.htmlA következő napokban többször is bőrig ázhatunk. News--Elhunyt egy csecsemő hétfő délután Miskolconhttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-egy-csecsemo-hetfo-delutan-miskolco.htmlHétfő délután 5 óra előtt néhány perccel egy 3 napos csecsemőhöz riasztották a mentőket Miskolcon. News--Elhunyt a 27 éves hegymászó, Simone La Terra: balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/news/20180501-elhunyt-a-27-eves-hegymaszo-simone-la-terra-balesetet-szenvedett-a-himalajan.htmlTúra során meghalt a Himaláján az olasz származású 37 éves Simone La Terra. News--Fehérneműs fotói miatt rúgták ki Bailey Davis pompomlánythttp://www.life.hu/news/20180501-fehernemus-fotoi-miatt-rugtak-ki-bailey-davist-pompomlanyt.htmlKirúgták a New Orleans Saints amerikaifutball-csapatának pomponlányai közül a 22 éves Bailey Davist. Azzal indokolták, hogy egy megosztott fotóján fehérneműben szerepel és az arckifejezése sem megfelelő. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.