Egy napot sem volt boldog életében a 128 éves asszony

Forrás: Sputnik/RIA/Zarnaevsaid -
boldogság Szibéria idős kor nyugdíj legöregebb Sztálin öregség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint életében egyetlen napot sem volt boldog a világ legöregebb asszonya, a 128 éves Koku Istambulova. Túlélte összes gyermekét, szibériai száműzetésben is élt, azt mondja, hogy a hosszú életnek nincs különösebb titka, Isten akartának véli. 

"Egyetlen boldog napom sem volt az életemben. Mindigis dolgoztam, ástam a kertet" - idézi a Mirror a világ legidősebb asszonyának, a 128 éves Koku Istambulova. Az Oroszországban, Chechnyában élő nő túlélte összes gyermekét, utolsó gyermeke, Tamara 5 évvel ezelőtt halt meg 104 éves korában.

Istambulova 1889-ben született, azt mondja, hogy a hosszú életnek nincs különösebb titka, Isten akaratának véli. De azt is leszögezi: számára ez nem Isten ajándéka. Száműzetésben is élt Szibériában, azt mondja, ha választhatna, inkább meghalt volna fiatalon.

Gyermekei sem élnek már Forrás: Sputnik/RIA/Zarnaevsaid

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.