Vasárnap is lehet számítani viharra, felhőszakadásra

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Pünkösd időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felhőszakadás rondíthat bele a májusi napsütésbe. 

Vasárnap sok napsütésre számíthatunk, viszont nyugaton, illetve helyenként északon, északkeleten időnként erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és ezeken a tájakon futó zápor, esetleg egy-egy lokális zivatar is kialakulhat. Sokfelé élénk, északkeleten erős lehet az északkeleti szél. Hajnalban 8-14, napközben 22-27 fok között alakul a hőmérséklet.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ismert magyar zenész égett benn a lakásában Budapesten a Lónyai utcábanhttp://www.life.hu/news/20180519-ismert-magyar-zenesz-egett-benn-a-lakasaban-budapesten-lonyai-utcaban.htmlAhogy hírül adtuk, meghalt egy ember Budapesten, a IX. kerületi Lónyai utcában egy társasházi lakásban szombaton keletkezett tűzben. Azóta úgy tudni, ismert ember égett benn a házban. News--Megszólalt a brutálisan meggyilkolt 8 éves Adrienn édesapjahttp://www.life.hu/news/20180519-megszolalt-a-brutalisan-meggyilkolt-8-eves-solyi-kislany-adrienn-edesapja.htmlŐrizetbe vettek a rendőrök egy 15 éves fiút, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével. Adrienn édesapja is megszólalt a tragédiával kapcsolatban. NewsThinkstockVáltozékony, de túlnyomóan napos lesz a pünkösdi hétvége időjárásahttp://www.life.hu/news/20180519-valtozekony-de-tulnyomoan-napos-lesz-a-punkosdi-hetvege-idojaras.htmlMég két nap hátra van a hosszúhétvégéből: élvezd ki! Az idő is a barátod lesz. News--Gyerekgyilkosság miatt indult nyomozás Veszprém megyében: 8 éves kislányt találtak holtanhttp://www.life.hu/news/20180519-gyerekgyilkossag-miatt-indult-nyomozas-veszprem-megyeben.htmlNyolcéves kislány holttestét találták meg szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz - olvasható a police.hu-n. News--15 éves fiú ölhette meg a 8 éves Veszprém megyei kislányt, Adriennthttp://www.life.hu/news/20180519-15-eves-fiu-olhette-meg-a-8-eves-veszprem-megyei-kislanyt-adriennt.htmlŐrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombat délután az MTI-vel. News--Halálos baleset történt az M6-os autópályánhttp://www.life.hu/news/20180512-halalos-baleset-tortent-az-m6os-autopalyan-szombaton-hajnalban.htmlHalálos baleset történt az M6-os autópályán szombat hajnalban, a műszaki mentés idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem honlapján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.