Győr-Moson-Sopron megye Zsira villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győr-Moson-Sopron megyei Zsirán a buszmegállóban álló öt emberbe csapott villám, szerencsére mindannyian túlélték a sérüléseket. 

A Győr-Moson-Sopron megyei Zsirán öt emberbe is belecsapott a villám, miután az eső elől a buszmegállóban kerestek menedéket. A Blikk információi szerint mindegyik sérült a szociális otthon dolgozója volt, és szerencsére nem történt végzetes sérülés, de többeket is kórházba szállítottak, ahonnan már haza is engedték őket.

Ebben a buszmegállóban állhattak az emberek Forrás: Google Earth

Pártai Lucia, az eumet.hu vezető meteorológusa szerint nagyon szerencsések, hogy túlélték a villámcsapást. "Szinte biztos, hogy a megálló melletti oszlopba csapott a villám. A kisülés ugyanis a legmagasabb pontot keresi, ezért zivatarban gödröt kell keresni, és abba belefeküdni, illetve nem szabad kiszállni az autóból. Életveszélyes kinyitni az esernyőt és mobiltelefonálni" - mondta a meteorológus.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.