Nyomozást indítottak a Új-Mexikóban lévő könnyező Mária-szobor ügyében

rendőrség Mária-szobor Új-Mexikó nyomozás könny könnyezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyelőre nincs magyarázat arra, hogy az Új-Mexióban, Hobbs-ban található Mária-szobor miért és hogyan könnyezhet. Nyomozás indult az ügyben. 

A Daily Star beszámolója szerint maga a művész is értetlenül áll az Új-Mexikóban, Hobbs-ban található könnyező Mária-szobor esete előtt. Katolikusként csodának tartja, művészként azonban tudja, hogy az anyag nem viselkedhet így.

A Gaudalpe templomban található szobor illóolajat könnyezik, szakértők vizsgálják, hogy kiderüljön, valóban csodáról van-e szó.

Jersey szigetén találták holtan a 37 éves magyar B. Zsuzsannáthttp://www.life.hu/news/20180529-jersey-szigeten-talaltak-holtan-a-37-eves-magyar-b-zsuzsannat.htmlB. Zsuzsanna holttestét Jersey szigetén mosta partra a víz, halálának oka egyelőre nem ismert, de egy férfit már letartóztattak. NewsOrigoEgymillióval csökkent a dohányosok száma egy év alatt Franciaországbanhttp://www.life.hu/news/20180528-egymillioval-csokkent-a-dohanyosok-szama-egy-ev-alatt-franciaorszagban.htmlEgymillióval csökkent a naponta rágyújtó dohányosok száma egy év alatt Franciaországban egy kutatás szerint.News--Magasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz a ferihegyi repülőtérre vezető útonhttp://www.life.hu/news/20180529-magassagkorlatozo-kapuba-rohant-egy-emeletes-autobusz-a-ferihegyi-repuloterre-vezeto-uton.htmlMagasságkorlátozó kapuba rohant egy emeletes autóbusz Budapesten, a ferihegyi repülőtérre vezető úton hétfő este, többen megsérültek - közölte az MTI-vel Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A rendőrség hajnali közleménye szerint 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek meg. News--Sokban hasonlít Farkas Helga és VV Fanni esetehttp://www.life.hu/news/20180528-sokban-hasonlit-farkas-helga-es-vv-fanni-esete.htmlFarkas Helga 1991-ben tűnt el, a gyanúsítottra azonban csak emberrablást sikerült bizonyítani, és a lány holtteste sosem került elő. Ez csak néhány pont a sok közül, melyben eddig nagyon hasonlít Helga és VV Fanni esete. NewsOrigoErkélyeken kapaszkodott fel egy férfi, hogy megmentsen egy 4 éves gyerekethttp://www.life.hu/news/20180528-erkelyeken-kapaszkodott-fel-egy-ferfi-hogy-megmentsen-egy-4-eves-gyereket.htmlEgy párizsi ház negyedik emelétről zuhant ki majdnem egy négy éves gyermek, ám egy férfi halált megvető bátorsággal felkapaszkodott az erkélyeken és megmentette a gyermeket. News--Összeesett a pályán és meghalt a fiatal amerikai kosárlabdázó, James Hamptonhttp://www.life.hu/news/20180528-osszeesett-a-palyan-es-meghalt-a-fiatal-amerikai-kosarlabdazo-james-hampton.htmlHoltan esett össze a Team United egyik fiatal kosárlabadázója meccs közben. Hiába termett ott rögtön a segítség, nem tudták visszahozni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.