A csótánytej lehet az új szuperétel

Forrás: giphy.com -
szuperétel csótány superfood tej egészség csótánytej
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbben megborzongunk, ha csótányt látunk keresztülszaladni a lakáson, azonban az ő segítségükkel teremthetik meg a jövő szuperételét. Persze, nem a közönséges csótányból, egyetlen faj képes ugyanis kiválasztani a megfelelő anyagot. 

Az odditycentral.com cikke meglepő tényről számolt be. Azt írják ugyanis, hogy a tudósok szerint a csótányoké lehet a jövő. Pontosabban egy bizonyos fajtájuké, akik segítségével képesek lehetünk megalkotni az új szuperételt: a csótánytejet.

Igen, első hallásra bizarrul hangzik. És másodikra is. Azt a kristályt, amiből ez megvalósítható kizárólag csendes-óceáni bogár csótány képes kiválasztani. Ezzel táplálja ugyanis a kicsinyeit.

Leonard Chavas tudós úgy gondolja, hogy ebben az energiagazdag anyagban van fehérje, esszenciális aminosavak, lipidek és cukrok is.

Kiderült, melyik boltokban keresnek a legjobban a dolgozókhttp://www.life.hu/news/20180529-kiderult-melyik-boltokban-keresnek-a-legjobban-a-dolgozok.htmlAz idei év első negyedévében nőtt a bruttó átlagkereset, különösen a fizikai dolgozóké, most pedig az is kiderült, hogy a bolti dolgozók mely üzletekben kereshetnek a legjobban. News--Hajléktalanként él a taszári lottómilliomos: semmi nem maradt Zsolt vagyonábólhttp://www.life.hu/news/20180530-hajlektalankent-el-a-taszari-lottomilliomos-semmi-nem-maradt-zsolt-vagyonabol.htmlAz utolsó forintjaiból vásárolt egy Skandináv lottószelvényt Zsolt, és csodák csodájára nyert vele: 47 millió forint ütötte a markát, de mára semmi nem maradt a mesés összegből. Hajléktalanként a Somogy megyei kis település, Taszár egyik boltja mellett kéreget. News--Illegális kamera felvétele buktatta le a Teréz körúti robbantóthttp://www.life.hu/news/20180530-illegalis-kamera-felvetele-buktatta-le-a-terez-koruti-robbantot.htmlPerdöntő bizonyíték szólhat a Teréz körúti robbantással vádolt P. László Gergely ellen. Egy illegálisan felszerelt kamera alulról is felvette, így a széles karimájú horgászkalap nem tudta eltakarni arcát. NewsOrigoEgy magángyűjtő új szurikátát ajánlott fel a Kecskeméti Vadaskertnek: videóhttp://www.life.hu/news/20180530-egy-magangyujto-uj-szurikatat-ajanlott-fel-a-kecskemeti-vadaskertnek-video.htmlA nőstény szurikáta, Zara halála után új egyed érkezik a Kecskeméti Vadaskertbe. Az állatot egy magángyűjtő ajánlotta fel. NewsOrigoVV Fanni-ügy: vallani akar a gyanúsított, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180530-vv-fanni-ugy-vallani-akar-a-gyanusitott-b-laszlo.htmlB. László kiakadt, mert szerinte a rendőrők nem kíváncsak arra, hogy ő miként látja a történteket - írja a Blikk.News--Holland fiatalok minden drogot kipróbálnak, hogy hatásukat bemutassák: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180529-holland-fiatalok-minden-drogot-kiprobalnak-hogy-hatasukat-bemutassak-video-18.htmlA Drugslab Youtube-csatornán három holland fiatal mutatja be, milyen hatással vannak a különböző drogok az emberi szervezetre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.