A brit nyugdíjas, Geoffrey Holroyd-Doveton saját ürülékével árasztotta el barátja lakását

Forrás: Shutterstock -
ürülék kaki nyugdíjas brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nyugdíjas két hónapon át gyűjtötte saját ürülékét, majd saját készítésű szerkezetével a levélbedobó nyíláson át elárasztotta vele barátja lakását.

A 75 éves brit nyugdíjas, Geoffrey Holroyd-Doveton durva bosszút állt egykori barátján. A férfit okolta házassága felbomlásáért, ezért vágott vissza. Két hónapon át gyűjtötte saját ürülékét, majd elautózott a 300 kilométerrel arréb élő Donald Wicks házához. Saját készítésű kikalövőjével a levélbedobó nyíláson át kezdte adagolni a lakásba az ürüléket, hatalmas pusztítást végzett.

Egy brit nyugdíjas saját ürülékével árasztotta el barátja lakását (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

Donald nem volt otthon, a történteket másnap a titkárnője vette észre, ő videózta le, hogy milyen borzalmas állapotok uralkodtak az ürülékes támadás után a lakásban. Az előszoba tele volt kakival, ahogy a falak, lépcső és a tükör is. A bíróság a férfit 8 hét felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, és 80 óra közmunkár és persze távol kell tartania magát a jövőben volt barátjától - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.