Beszakadt egy pince Mezőcsáton, egy kisfiú meghalt

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
kisfiú Mezőcsát pince meghalt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beszakadt egy pince a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Mezőcsáton csütörtök este. A balesetben egy 9 éves kisfiú életét vesztette - közölte a rendőrség a police.hu honlapon.

A közlemény szerint a mezőcsáti ingatlan udvarán három gyermek játszott együtt. A 9 éves kisfiúra rászakadt a pince, és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A haláleset körülményeit a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja.

Modellkedni kezdett a törpenövésű nő, Fatima Timbohttp://www.life.hu/news/20180531-modellkedni-kezdett-a-torpenovesu-ne-fatima-timbo.htmlFatima Timbo az achondroplasia nevű rendellenességgel született, mely befolyásolja csontjainak növekedését. A törpenövésű nő úgy döntött, a megaláztatások után modellkedni kezd. News--Kanalat tesznek a bugyijukba a lányok, hogy megmeneküljenek a kényszerházasságtólhttp://www.life.hu/news/20180531-kanalat-tesznek-a-bugyijukba-a-lanyok-hogy-megmenekuljenek-a-kenyszerhazassagtol.htmlKülönleges ötlettel álltak elő svéd aktivisták, hogy megvédjék azokat a lányokat, akiket kényszerházasság vagy nemi szervük megcsonkítása miatt külföldre akarnak vitetni szüleik. News--Internetes nyereményjátékokból kaszál milliókat az egyedülálló anyahttp://www.life.hu/news/20180531-internetes-nyeremenyjatekokbol-kaszal-milliokat-az-egyedulallo-anya.htmlNapi 2-3 órát tölt az egyedülálló anya, Hayley Kinnaird azzal, hogy internetes nyereményjátkokra regisztrál. Nemcsak pénzt, de utazásokat és exkluzív élményeket is nyertek már szenvedélyével. NewsOrigoA Teréz körúti robbantással vádolt férfi apja mesélt fia állapotárólhttp://www.life.hu/news/20180531-a-terez-koruti-robbantassal-vadolt-ferfi-apja-meselt-fia-allapotarol.htmlNemrégiben látott napvilágot a hír, hogy újabb felvétel került elő a Teréz körúti robbantás estéjéről, melyen felthetően a robbantással vádolt férfi arca is látszik. Most édesapja mesélt a történtekről. NewsOrigoTragédia: belefulladt egy fiatal férfi a Laborc folyóbahttp://www.life.hu/news/20180531-belefulladt-egy-fiatal-ferfi-a-laborc-folyoba.htmlSzörnyű tragédia történt Szlovákiában: egy 19 éves fiatal férfi belefulladt a folyóba Hommonán. NewsOrigoNémeth Lajos: „Abnormális az időjárás”http://www.life.hu/news/20180531-nemeth-lajos-abnormalis-az-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, továbbra is folytatódik a szokásosnál melegebb, szárazabb időjárás. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.