Ilyen idő lesz a jövő hét első felében

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
meleg vihar időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kánikula és viharok, záporok, zivatarok várhatóak. 

Hétfő:

A sok napsütés mellett nyugaton gyengébb, keleten erőteljesebb gomolyfelhő-képződés várható, utóbbi területen elszórtan, a Dunántúlon kisebb eséllyel valószínű zápor, zivatar. A változó irányú szél általában gyenge vagy mérsékelt marad, átmeneti szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 31 fok között alakul.

Kedd:

A sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, szórványosan alakulhat ki zápor, zivatar. A változó irányú szél általában gyenge vagy mérsékelt marad, átmeneti szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

Szerda

A sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, elszórtan zápor, helyenként zivatar is előfordulhat, északkeleten legkisebb a csapadék esélye. Az északkeleti, keleti szél többfelé megélénkül, északkeleten és zivatarok környezetében meg is erősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 31 fok között várható, északkeleten lesz a hűvösebb.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.