A hét szinte minden napján várható felhőszakadás

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
időjárás Nyár felhőszakadás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A következő napok szinte mindegyikére sárga figyelmeztetést adott ki az ország bizonyos területeire az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hétfőn Vas, Zala, Somogy, Hajdú-Bihar, Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést felhőszakadás miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Hasonló, változékony idő várható a következő napokban is, kedden, szerdán és csütörtökön a Dunántúl nagyobb részén van érvényben szintén elsőfokú figyelmeztetés hirtelen lehulló, nagy mennyiségű csapadék miatt.

Felhőszakadás szinte egész héten előfordulhat Fotó: Szabó Gábor - Origo

A Köpönyeg azt írja, a hét második napján marad a napos, gomolyfelhős idő délutáni elszórt csapadékkal. 29-30 fok körüli kánikula várható, a légmozgás egyelőre gyenge marad.

Szerdán és csütörtökön a napsütést továbbra is gyakran zavarják gomolyfelhők, néhol záporok, zivatarok is előfordulnak. A keleti szél többfelé megélénkül, mellyel néhány fokkal frissebb levegő érkezik hazánk térségébe. 24-29 fok valószínű.

Fekáliaeső hullott egy nő nyitott tetejű autójába: videóhttp://www.life.hu/news/20180604-fekaliaeso-hullott-egy-no-nyitott-teteju-autojaba-video.htmlEgy kanadai városban fekáliaeső hullott az autósokra. Úgy tűnik, egy repülő lehet a hibás, az illetékes légitársaság már vizsgálja az esetet. News--Ezt üzente a lány, aki drogok hatása alatt kivájta saját szemeit (18+)http://www.life.hu/news/20180604-ezt-uzente-a-lany-aki-drogok-hatasa-alatt-kivajta-sajat-szemeit-18.htmlMegtörte a csendet KayLee Muthart, az a lány, aki drogok hatása alatt egy templom lépcsőjén puszta kézzel kivájta saját szemeit. Azt mondja: a törtentek után most végre újra embernek érzi magát. NewsThinkstockBrazíliában leharapta egy férfi heréit egy cápa úszás közben: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180604-braziliaban-leharapta-egy-ferfi-hereit-egy-capa-uszas-kozben.htmlBrutális cápatámadást vettek videóra Brazília egyik városkájában, Penedóban: a ragadozó leharapta egy pancsoló férfi heréit. NewsOrigoÚjra megnyitják a tragikus körülmények között elhunyt Rády Krisztina aktájáthttp://www.life.hu/news/20180604-ujra-megnyitjak-a-tragikus-korulmenyek-kozott-elhunyt-rady-krisztina-aktajat.htmlNyolc évvel ezelőtt lett öngyilkos Bertrand Cantat francia rockénekes magyar felesége, Rády Krisztina. A rendőrség most újra megnyitotta az aktát. A zenész volt ügyvédje ugyanis felejelentést tett. News--80 műanyagzacskót találtak a boncolás során az elpusztult bálna gyomrában (18+)http://www.life.hu/news/20180604-80-muanyagzacskot-talaltak-a-boncolas-soran-az-elpusztult-balna-gyomraban-thaifold.html80 megevett, emészthetetlen műanyagzacskó okozta egy bálna halálát Thaiföldön. News--Ezek a legveszélyesebb munkahelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180603-ezek-a-legveszelyesebb-munkahelyek-magyarorszagon.htmlRangsorba állították Magyarországon a munkahelyeket, méghozzá veszélyességük szerint az alapján, hogy mennyi baleset történt a cégeknél. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.