Fekáliaeső hullott egy nő nyitott tetejű autójába: videó

repülő fekália ürülék Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kanadai városban fekáliaeső hullott az autósokra. Úgy tűnik, egy repülő lehet a hibás, az illetékes légitársaság már vizsgálja az esetet. 

A kanadai Kelowna-ban vezette autóját Susan Allen. A napfénytetőt nyitva hagyta, és itt követte el a hibát. Az égből ugyanis hirtelen fekáliaeső kezdett hullani, ez annyira sokkolta a nőt, hogy sírva fakadt. Látta, hogy épp egy repülő húz el felette. De nem ez volt az első ilyen eset, hiszen korábban már más is jelentett hasonlót, akkor szintén egy repülő volt látható az égen - írja a CTV Vancouver.

Az illetékes légitársaság, a Transport Canada már vizsgálja az esetet, de többet egyelőre nem mondhattak. A Kelowna Nemzetközi Repülőtér információi szerint már leszűkítették a kört arra a járatra, amely mindkét esetben a területen haladt át.

80 műanyagzacskót találtak a boncolás során az elpusztult bálna gyomrában (18+)http://www.life.hu/news/20180604-80-muanyagzacskot-talaltak-a-boncolas-soran-az-elpusztult-balna-gyomraban-thaifold.html80 megevett, emészthetetlen műanyagzacskó okozta egy bálna halálát Thaiföldön. News--Felborult egy autó a VIII. kerületben a Rákóczi útonhttp://www.life.hu/news/20180604-felborult-egy-auto-a-viii-keruletben-a-rakoczi-uton-1.htmlÖsszeütközött két személyautó Budapest VIII. kerültében, a Rákóczi úton, a Baross tér közelében, az egyik a tetejére borult - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.NewsThinkstockEzek a legveszélyesebb munkahelyek Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180603-ezek-a-legveszelyesebb-munkahelyek-magyarorszagon.htmlRangsorba állították Magyarországon a munkahelyeket, méghozzá veszélyességük szerint az alapján, hogy mennyi baleset történt a cégeknél. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoIlyen idő lesz a jövő hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180603--ilyen-ido-lesz-a-jovo-het-elso-feleben-idojaraselorejelzes.htmlKánikula és viharok, záporok, zivatarok várhatóak. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoÁllítják, a káromkodás jót tesz: ezért kell megtanítani a gyerekeknek ishttp://www.life.hu/news/20180603-a-karomkodas-jot-tesz-ezert-kell-megtanitani-a-gyerekeknek-is.htmlKutatást végeztek azzal kapcsolatban, hogy a káromkodás milyen hatással van az emberekre, és bizony arra jutottak, hogy vannak pozitív hozadékai, melyek miatt a diákoknak is meg kell tanítani. News--A brit nyugdíjas, Geoffrey Holroyd-Doveton saját ürülékével árasztotta el barátja lakásáthttp://www.life.hu/news/20180601-a-brit-nyugdijas-sajat-urulekevel-arasztotta-el-baratja-lakasat.htmlEgy brit nyugdíjas két hónapon át gyűjtötte saját ürülékét, majd saját készítésű szerkezetével a levélbedobó nyíláson át elárasztotta vele barátja lakását. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.