Négy ember halt meg a vihar miatt Tolnában

Csudai Sándor - Origo -
eső vihar baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy ember életét vesztette Dombóváron, amikor fa dőlt rá egy személygépkocsira péntek este.

A katasztrófavédelem jelentése szerint a Kórház utcában, egy negyven méteres fa dőlt rá egy autóra, amelyben öt ember utazott. Négyen közülük életüket veszítették.

Tolna megyében heves vihar volt, leszakadt faágak és elektromos felsővezetékek miatt riasztják a tűzoltókat az ország délnyugati részén átvonuló zivatar miatt.

Bonyhádon úttestre dőlt fa miatt volt riasztás, Dombóváron, a Fő utcában faág dőlt az úttestre, a villanyvezeték is leszakadt.

Csudai Sándor - Origo

Leszakadt az ég a Balatonnál: áll az M7-eshttp://www.life.hu/news/20180606-leszakadt-az-eg-a-balatonnal-all-az-m7es.htmlNem lehet közlekedni sem a szakadó esőtől. News--Holttestet húztak ki a Dunából Paksnálhttp://www.life.hu/news/20180606-holttestet-huztak-ki-dunabol-paksnal.htmlEgy dunaújvárosi férfi teste került elő Paksnál a Dunából. News--Viharos, ám meleg lesz a vasárnap időjárásahttp://www.life.hu/news/20180603-viharos-am-meleg-lesz-a-vasarnap-idojarasa.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat elsőfokú riasztást adott ki a felhőszakadás miatt Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Hajdú-Bihar, Heves, Nógrád, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok megyére. NewsOrigoAutó hajtott a Dunába a budapesti Várkert Bazárnálhttp://www.life.hu/news/20180526-auto-hajtott-a-dunaba-a-budapesti-varkert-bazarnal-szombat-delelott.htmlA katasztrófavédelem tájékoztatása szerint szombat délelőtt egy autó hajtott a Dunába a budapesti Várkert Bazárnál. NewsThinkstockMegfojtotta, majd egy házba falazta munkatársát egy baranyai férfihttp://www.life.hu/news/20180527-megfojtotta-majd-egy-hazba-falazta-munkatarsat-egy-ferfi-3-evig-ott-volt.htmlPuszta kézzel megfojtotta, majd édesanyja épülő házába falaztatta be volt munka- és cégtársát egy baranyai férfi: úgy tudni bosszúból ölt. A holttest három évig a falak között volt. News--Két fiatal is meghalt a a Mutiny fesztiválon Portsmouth-banhttp://www.life.hu/news/20180527-ket-fiatal-is-meghalt-a-a-mutiny-fesztivalon-portsmouthban-szombaton.htmlEgy 18 éves lány és egy 20 éves fiú halt meg szombaton a Mutiny fesztiválon Portsmouth-ban A haláleseteket külön kezelik, a rendőrség szerint nincsenek összefüggésben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.