VV Fanni-ügy: elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata

Forrás: Facebook -
gyilkosság Novozánszki Fanni VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fordulóponthoz érkezett a nyomozás Novozánszki Fanni halálának ügyében. A Blikk úgy tudja,  elkészült a csomagtartóban talált kötélről vett DNS-minták vizsgálata, így végre kiderülhet, ki segíthette a fiatal nő feltételezett gyilkosát!

A DNS- minták alapján lehetséges, hogy már arra sem kell sokat várni, hogy fény derüljön arra, pontosan mi is történhetett Fannival. .

"A hír igaz, valóban elkészült a várva várt eredmény, amelyből a rendőrség már biztosan tudja, hogy ki segíthette az elkövetőt, azaz ki a bűnpártolója Fanni feltételezett gyilkosának. A kötélről vett minta nagy valószínűséggel megegyezhet valamelyik családtag DNS-ével" - nyilatkozta a lapnak dr. Lichy József, a Novozánszki család ügyvédje.

Forrás: --

"Engem még nem értesítettek az eredményről, de nem lep meg, szerintem a rendőrök csak az időt húzzák, ahelyett hogy megkeresnék az igazi gyilkost, már ha valóban meghalt a lány. Még hónapokkal ezelőtt idehívták az FBI embereit, akik nem nyomoztak Magyarországon, hiszen azt nem is tehetik meg, László útvonalát a telefonja GPS-jelei alapján lekövették, majd hazamentek Amerikába" – vélekedik Brodmann Péter, aki szeretné kérvényezni, hogy újra ő védhesse unokaöccsét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.