Hatméteres szörny tetemét mosta partra a tenger Afrikában

cet tetem szörny kutató Afrika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat méter hosszú, bomladozó tengeri lény tetemét mosta partra a víz Afrikában. A testet a Namíbiai Delfin Projekt munkatársai találták meg, de ők sem tudták először, hogy mi lehet ez.

Az azonosítást nehezítette, hogy eltűntek az állat csontjai. A kutatók azonban mintákat vettek, és megállapították, hogy egy nagyon ritkán látható egyedről van szó, egy Cuvier-féle csőröscetet mosott partra a víz. Utoljára 2000-ben láttak ilyen élőlényt - írja a 24.hu.


A Cuvier-féle csőröscet akár hét méteresre is megnőhet, súlya elérheti a három tonnát. Körülbelül 100 ezer példány élhet még belőle.

Gyilkossági kísérletért kell felelnie Ryan O'Neal fiánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-gyilkossagi-kiserletert-kell-felelnie-ryan-oneal-fianak.htmlGyilkossági kísérlet és testi sértés miatt vádat emeltek Ryan O'Neal és a néhai Farrah Fawcett fia ellen.TV + Sztárok--Ezrek fejezik ki részvétüket: gyászol Heidi Klumhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezrek-fejezik-ki-reszvetuket-gyaszol-heidi-klum.htmlOsztoznak a rajongói Heidi Klum fájdalmában. A szupermodell közösségi oldalán számolt be az őket ért veszteségről. TV + SztárokEzzel nyugtatta meg Harry herceg feleségét, Meghan Markle-thttp://www.life.hu/sztarok/20180610-ezzel-nyugtatta-meg-harry-herceg-feleseget-meghan-marklet.htmlEgy szájról olvasó szakember elárulta, mit mondott Harry herceg aggódó feleségének, Meghannak legutóbbi hivatalos megjelenésükön. TV + Sztárok--Megszólalt David Beckham állítólagos szeretőjének apjahttp://www.life.hu/sztarok/20180610-megszolalt-david-beckham-allitolagos-szeretojenek-apja-valas.htmlPár napja röppent fel a hír, miszerint válófélben van a Beckham házaspár. Az ok pedig az, hogy David megcsalta feleségét. Most megszólalt az állítólagos szerető apja.TV + Sztárok--Cseke Katinka: "Én nem vagyok szingli"http://www.life.hu/sztarok/20180610-cseke-katinka-nem-tartja-magat-szinglinek.htmlCseke Katinka Várkonyi Andrea Műsorában, a Micsoda Nők!-ben tisztázta, hogy mi is az ő státusza jelenleg.TV + SztárokOrigoA szexi időjóst élő adásban billentették fenékbe férfi kollégái: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180610-a-szexi-idojost-elo-adasban-billentettek-fenekbe-ferfi-kollegai-video.htmlMexikó egyik legszexibb időjósa, Yanet Garcia élő adásban pucsított be, majd kollégái jól fenékbe is billentették a hölgyet. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.