Szellem követi a férfit, ezért elhagyta a barátnője

Forrás: Facebook/Ed Booker -
párkapcsolat szellem kísértet szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ed, aki kísértetjárta helyeken vezet túrát, most saját maga is összeszedett egy szellemet. Barátnője el is hagyta emiatt.

A 37 éves Ed Booker gyakran vezet túrákat kísértetjárta helyekre. Ez okozta boldogsága vesztét is. Egészen addig rendben volt a kapcsolata, amíg nem szegődött mellé egy szellem.

Ed Booker Forrás: Facebook/Ed Booker

A férfi azt állítja, hogy egy ördögűzésen járt, ahol egy házat szerettek volna megtisztítani a rossz szellemektől, azt azonban csak később vette észre, hogy rátapadt egy cirkuszi porondmester szelleme. A hiányos fogazattal rendelkező szellem a barátnőjét is bántotta, ezért a nő elhagyta a férfit.

Azt mondja, az egészségére és a hangulatára is rányomja a bélyegét a szörnyű helyzet. Amint elhagyja otthonát, jó kedve lesz, amint hazatér, újra depresszióba esik - írta a Mirror.

Kiderült, miért olyan csúnyák a buszok üléshuzataihttp://www.life.hu/news/20180611-kiderult-miert-olyan-csunyak-a-buszok-uleshuzatai.htmlNyomós oka van annak, hogy a tömegközlekedési eszközök üléshuzatai enyhén szólva is divatjamúltak. News--Guinness Rekordot döntöttek az ír nők: több ezren fürödtek meztelenülhttp://www.life.hu/news/20180611-guinness-rekordot-dontottek-az-ir-nok-tobb-ezren-furodtek-meztelenul.htmlGuinness Rekordot döntöttek az ír nők: több ezren fürdőztek meztelenül a tengerben, ráadásul jó célért. News--Meghalt Gena Turgel holokauszttúlélő, Anne Frankot is gondoztahttp://www.life.hu/news/20180611-meghalt-gena-turgel-holokauszttulelo-anne-frankot-is-gondozta.htmlGena Turgel holokauszttúlélő arra tette fel életét, hogy felhívja a figyelmet a sokak által átélt borzalmakra, a Bergen-Belsen haláltáborban haláláig gondozta a 15 éves Anne Frankot. Most, 95 éves korában elhunyt csütörtökön. News--Amputálni kellett egy kínai kisbaba lábát, miután a nővér leégette egy hajszárítóvalhttp://www.life.hu/news/20180611-amputalni-kellett-egy-kinai-kisbaba-labat-miutan-a-nover-leegette-egy-hajszaritoval.htmlSzörnyű tragédia történt egy 36. hétre született, de egészséges csecsemővel Kínában. Amputálni kellett a lábát, miután egy nővér szénné égette hajszárítóval. News--Eltűnhet néhány bogyós gyümölcshttp://www.life.hu/news/20180611-eltunhet-nehany-bogyos-gyumolcs.htmlA klimatikus viszonyok, a munkaerőhiány, valamint a lengyel és a szerb konkurencia miatt lassan megszűnhet itthon egyes bogyós gyümölcsök termesztése - írta a Magyar Idők hétfőn.NewsHalálos baleset történt hajnalban az M3-ason, lezárták az autópályáthttp://www.life.hu/news/20180611-halalos-baleset-tortent-hajnalban-az-m3ason-lezartak-az-autopalyat.htmlKét ember meghalt egy balesetben az M3-as autópályán Mezőkövesdnél hétfőre virradó éjjel, a helyszínelés idejére a sztrádát Miskolc irányába teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel Szabó Csilla, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.