Hatalmas tűz a 13. kerületben: videó

Forrás: Life.hu -
füst 13. kerület tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas füst terítette be a 13. kerületet szerda délelőtt, mely a város egyéb pontjairól is nagyon jól látható.

Óriási lángok csaptak fel a Budapesten, a 13. kerületben. A füstfelhő akkora, hogy a város más pontjairól is nagyon jól lehet látni, arról azonban egyelőre nincs pontos információ, hogy milyen épület gyulladt ki.

Hatalmas tűz a 13. kerületben Forrás: Life.hu

A HVG információi szerint egy műszaki cikkeket tároló raktárépület gyulladt ki, a 444 is azt írja, hogy a Ramiris Europe Kft. Frangepán utcai székháza ég. Az épületet kiürítették, a dolgozókat saját cuccaikért se engedik vissza.

A legfrissebb híreink szerint sok mentő tart a helyszínre, frissítjük cikkünket, amint újabb információk kerülnek napvilágra.

A 444.hu szerint a tűzolótk munkája ellenére a tűz nem nagyon csillapodik. A helyszínre érkezett már egy rendőrségi vízágyú is, és a Csizma utcát is kürítették.

Már nem veszélyezteti a tűz a környező épületeket. A több, mint ötven fővárosi hivatásos és a zuglói önkéntes tűzoltóknak tizenegy vízsugárral és két emelőre szerelt vízágyúval sikerült körülhatárolniuk a tüzet, amely így továbbterjedni már nem tud.

A környékről több száz embert kísértek biztonságos helyre.

A katasztrófavédelem mobil laborja egészségre káros értéket semmilyen anyagból nem mutatott ki - írja honlapján a Katasztrófavédelem.

Alice Roberts evolúcióbiológus megalkotta a tökéletes emberi testet: fotóhttp://www.life.hu/news/20180613-alice-roberts-evoluciobiologus-megalkotta-a-tokeletes-emberi-testet-foto.htmlAlice Roberts evolúcióbiológus megalkotta a tökéletes emberi testet, melyet különböző állatok tulajdonságaiból rakott össze. Nagyon bizarr lett a végeredmény.NewsOrigoAz albán fagyik olcsóbbak és rosszabb minőségűek: cukorból és színezékből készülnekhttp://www.life.hu/news/20180613-az-alban-fagyik-olcsobbak-es-rosszabb-minoseguek-cukorbol-es-szinezekbol-keszulnek.htmlNem új keletű probléma, de idén is előjött a magyar és az albán fagyik közötti különbség. Utóbbi sokkal olcsóbb, de nem véletlenül: adalékanyagokból és aromából készül. News--VV Fanni-ügy: életveszélyes fenyegetéseket kap a börtönben a feltételezett gyilkoshttp://www.life.hu/news/20180613-vv-fanniugy-eletveszelyes-fenyegeteseket-kap-a-bortonben-a-feltetelezett-gyilkos.htmlB. László, akit Novozánszki Fanni megölésével gyanúsítanak, életveszélyes fenyegetéseket kap a börtönben. Néhány hete már kérvényezte, hogy házi őrizetbe kerülhessen, de a bíróság elutasította, így augusztusig biztosan rácsok mögött marad - írja a Blikk.NewsOrigo85 kilós harcsát fogtak ki hétvégén a Tisza-tóból: fotóhttp://www.life.hu/news/20180612-85-kilos-harcsat-fogtak-ki-hetvegen-a-tiszatobol-foto.htmlHatalmas öröm érte azt a horgászt, aki hétvégén egy 85 kilós harcsát fogott ki a Tisza-tóból. NewsOrigoMeztelenül vonultak az utcára a bringások Londonban: videó (18+)http://www.life.hu/news/20180612-meztelenul-vonultak-az-utcara-a-bringasok-londonban-18.htmlBizonyára kerekedett a szeme azoknak, akik nem hallották a hírekben, hogy meztelen kerékpáros felvonulás lesz Londonban. A pucéran tekerő tömeg látványa ugyanis meglehetősen döbbenetes. A környezetvédelemre, valamint az egészségre szeretnék volna felhívni a figyelmet. News--Elhunyt Lovas István újságíró, politológushttp://www.life.hu/news/20180612-elhunyt-lovas-istvan-ujsagiro-politologus.htmlJúnius 11-én, 73 évesen elhunyt Lovas István publicista, politológus, fordító. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.