katasztrófavédelem szúnyog szúnyogirtás Invázió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az országban több helyen szenvednek a szúnyoginvázió miatt, a rovarok csípnek, a nyoma pedig napokig megmarad. Az elkövetkező héten több helyen terveznek irtást. 

A csípések helye napokig megmarad, sok helyen délután már nem mennek az utcára, annyi a szúnyog. Muki Dániel, a Katasztrófavédelem szóvivője a Tényeknek elmondta, hogy folyamatosan irtják a szúnyogokat, eddig 8 hét alatt 850 településen jártak.

Az elkövetkező héten Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Csongrád és Bácskiskun megyékben, valamint Sopron környékén irtanak.

Saját amputált lábát tálalta fel egy férfi a barátainak (18+)http://www.life.hu/news/20180614-sajat-amputalt-labat-talalta-fel-egy-ferfi-a-baratainak-18.htmlBaleset után kellett amputálni egy férfi lábát, aki úgy döntött, megtartja testrészét. Fontolgatta a preparációt, ám végül úgy döntött: elfogyasztja vállalkozó szellemű barátaival együtt. NewsOrigoNémeth Lajos elárulta, mi vár ránk hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180614-nemeth-lajos-elarulta-mi-var-rank-hetvegen.htmlNémeth Lajos megnyugtatta a tévénézőket: kellemes, nyári idő lesz hétvégén. NewsOrigoNapokig szakadni fog az esőhttp://www.life.hu/news/20180614-napokig-szakadni-fog-az-eso-rossz-ido-lesz-idojaras.htmlNem vonult el a kedd este érkező hidegfront, sőt, még napokig ázhatunk-fázhatunk, derül ki az időjárás-előrejelzésekből. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoEkkora pusztítást végzett a vihar: videókhttp://www.life.hu/news/20180613-ekkora-pusztitast-okozott-a-vihar-videok.htmlHatalmas pusztítást végzett az ország fölött éjjel átvonuló vihar. A félelmetes időjárásról videófelvételek is készültek. News--Borús, szeles idő lesz ma 25 fokkalhttp://www.life.hu/news/20180614-borus-szeles-ido-lesz-ma-25-fokkal.htmlHa strandra készültél, ideje átgondolni a mai programodat. A hűvösebb idő kedvelői azonban örülhetnek: ma biztosan nem fog a víz folyni rólunk, maximum akkor, ha elázunk. NewsOrigoAchilles, a siket macska jósolja meg a foci-vb eredményeithttp://www.life.hu/news/20180613-achilles-a-siket-macska-josolja-meg-a-focivb-eredmenyeit.htmlMár hagyománnyá vált, hogy a foci-vb alkalmával valamilyen állat jósolja meg a meccsek eredményeit. Ezúttal egy siket macskára, Achillesre esett a választás, aki állítólag nagyon pontos. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.