Magyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték el

Anglia kisbaba bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.

A 26 éves R. Orsolya és a 34 éves N. Tamás akkor bukott le szörnyű tettével, amikor a kicsit orvoshoz vitték, mert lógatta a bal karját. A vizsgálat során kiderült, hogy a három hónapos baba karja, az egyik bordája, a bal combja és az egyik sípcsontja is eltört.

A bírósági tárgyalások kilenc hónapon át tartottak, de nem derült ki, hogy a férfi vagy a nő bántotta a kicsit, ugyanis egymásra mutogattak. Megbánást egyikük sem mutatott. Orsolyát három, Tamást három és fél évre ítélték el.

N. Tamásnak korábban már volt egy hasonló ügye: 2006-ban Magyarországon egy kislánynak okozott koponyasérülést és törte el a bordáit. Akkor itthon felgfüggesztett kapott.

Újabb afrikai elefánt született a Nyíregyházi Állatparkbanhttp://www.life.hu/news/20180616-ujabb-afrikai-elefant-szuletett-a-nyiregyhazi-allatparkban.htmlAfrikai elefántborjú (Loxodonta africana) született szombaton a Nyíregyházi Állatparkban. A feltehetően nőstény ivarú utódot természetes úton, komplikációmentesen hozta világra az anyja.NewsOrigoPozsonyi fotós ötletét lopta el a National Geographic a világhírű címlaphozhttp://www.life.hu/news/20180616-pozsonyi-fotos-otletet-lopta-el-a-national-geographic-a-vilaghiru-cimlaphoz.html"Néhány s*ggfej ellopta az ötletemet és még a stílusomat is lemásolta" - írta közösségi oldalán Matus Bence pozsonyi fotóművész. Azt állítja, hogy a National Geographic az ő ötletét nyúlta le az elmúlt hetekben világszerte ismertté lett műanyagzacskós címlapjához - számolt be a Bors. NewsOrigoTragédia Baranyában: megölte feleségét, majd magával is végzett egy férfihttp://www.life.hu/news/20180616-tragedia-baranyaban-megolte-feleseget-majd-magaval-is-vegzett-egy-ferfi.htmlMegölte feleségét és magával is végzett egy férfi a Baranya megyei Hosszúhetényben - közölte honlapján a rendőrség szombaton.NewsThinkstockSzellem ijesztett a fiatalokra egy kísértetjárta kastélybanhttp://www.life.hu/news/20180615-szellem-ijesztett-a-fiatalokra-egy-kisertetjarta-kastelyban.htmlSzellemeket keresett egy fiatalokból álló csapat a devoni Berry Pomeroy kastélynál, ahol a legenda szerint egy testvérpár kioltotta életét. Úgy tűnik, hogy találtak is. NewsHétvégi időjárás: esős, felhős és meleg idő leszhttp://www.life.hu/news/20180615-hetvegi-idojaras-esos-felhos-es-meleg-ido-lesz.htmlAz elmúlt napokban visszatért az ősz, ám hétvégén újra 30 fok körül lesz a hőmérséklet, de sajnos nem maradunk szárazon. NewsGuinness-rekordot döntött az a japán férfi, aki a fenekével töri a diókathttp://www.life.hu/news/20180614-guinness-rekordot-dontott-az-a-japan-ferfi-aki-a-fenekevel-tori-a-diokat.htmlBekerült a Guinness Rekordok Könyvébe az a japán férfi, aki a fenekével töri össze a diókat. News--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.