Egy ördögűző elmondta, hogyan néznek ki a démonok

Forrás: 123RF -
démon túlvilág ördögűző ördögűzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem tudja, hogy tényleg úgy néznek-e ki a démonok, ahogyan elképzeljük őket. Egy ördögűző most lerántja a leplet, elmondja, hogy néznek ki ezek a túlvilági lények.

Lee Walker már 15 éve ördögűző, több démonnal találkozott. Elmondta, hogy olyan kevés ember látta ezeket a lényeket, hogy az évszázadok során alig tudták dokumentálni, hogy hogyan is néznek ki. Korábban már Lee-t is szállta meg démon, ezért tapasztalhatta meg az asztrális világot. Azt mondja, a démonok egyáltalán nem hasonlítanak az emberekhez, az összes entitás nagyjából ugyanúgy néz ki: mintha egy polipot, egy medúzát és egy ráját kereszteznének - írja a Blikk a The Sun magazin nyomán.

Képünk illusztráció Forrás: 123RF


Walker arra is figyelmeztet, hogy valójában nagyon kevés embert szállnak meg démonok, mert csak olyan áldozatokat keresnek maguknak, akik rendkívül érzékenyek, és hidat képeznek a valós és a paranormális világ között. Sokan, akik azt gondolják, hogy beléjük költözött a gonosz, csak valamilyen mentális betegségben szenvednek. Sajnos sok ördögűző sem tudja megkülönböztetni a kettőt egymástól. Szerinte csak egy igazi médium képes megszabadítani valakit az ártó szellemektől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.