Fociszurkolók közé zuhant egy pucér férfi

Forrás: Anadolu Agency/Anadolu Agency/Carlos Becerra -
halál pucér meztelen sérülés foci-vb tragédia szurkoló foci labdarúgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Argentin szurkolók közé zuhant egy erkélyről egy meztelen férfi Moszkvában. A szurkolók közül néhányan megsérültek, a férfi pedig meghalt. 

A Metro cikke szerint Moszkvában a Vasilyevskaya utcában egy pucér férfi trágárságokat kiabált az erkélyének párkányán állva. Akkor veszítette el egyensúlyát, amikor az argentin szurkolók épp odaértek.

Argentin szurkolók közé esett a férfi Forrás: Anadolu Agency/Anadolu Agency/Carlos Becerra

A meztelen férfi így közéjük zuhant. Egy szemtanú szerint úgy dőltek el, mint a tekebábuk. Mindössze ketten sérültek meg, egyikük súlyosabban a nyakán, a másikuk pedig könnyebben a lábán.

A zuhanó férfit az intenzív osztályra szállították, ám életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

Tömegbe hajtott egy busz Bruno Mars koncertje utánhttp://www.life.hu/news/20180618-tomegbe-hajtott-egy-busz-bruno-mars-koncertje-utan-pinkpop-fesztival.htmlEgy ember meghalt, három másik pedig súlyosan megsérült azután, hogy busz hajtott a tömegbe egy hollandiai fesztiválon Bruno Mars koncertjét követően. News--Az amerikai kislánynak nem tetszett a hullámvasút: végig káromkodotthttp://www.life.hu/news/20180618-az-amerikai-kislanynak-nem-tetszett-a-hullamvasut-vegig-karomkodott.htmlA bátor négyéves könnyen beleegyezett egy menet hullámvasútba, de valószínűleg ez volt az első és az utolsó, hogy felült szüleivel. Egyáltalán nem tetszett neki, és ennek hangot is adott. Nem győzött káromkodni. NewsThinkstockA metrómegállóban borotválta le a lábát egy nő Manhattanbenhttp://www.life.hu/news/20180617-a-metromegalloban-borotvalta-le-a-labat-egy-no-manhattanben.htmlEgy nőnek a manhattani Times Square metrómegállóban jutott eszébe, hogy szőrös lábbal indult útnak... News--Magyar diákokkal teli busz karambolozott Erdélyben: az autó sofőrje meghalthttp://www.life.hu/news/20180617-magyar-diakokkal-teli-busz-karambolozott-erdelyben-az-auto-soforje-meghalt.html28 kiskunhalasi gimnazista ült azon a buszon, amely péntek délután egy kanyarban frontálisan ütközött egy személyautóval. Az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, két embert kórházba szállítottak.News--Napsütés és eső is várható vasárnaphttp://www.life.hu/news/20180617-napsutes-es-eso-is-varhato-vasarnap-idojaras.htmlA reggeli felhős időjárást napos délelőtt követheti, de az előrejelzések szerint hatalmas zuhét kaphatunk a nyakunkba még ma. NewsMTI/Balázs AttilaMagyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték elhttp://www.life.hu/news/20180616-magyar-part-iteltek-el-angliaban-harom-honapos-kisbaba-csontjait-tortek-el.htmlEgy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.