Kék szemgolyót, és hasított nyelvet csináltatott magának a 23 éves lány, Amber Luke: fotó

szemgolyó nyelv testmódosítás tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 23 éves Amber testét több mint 50 tetoválás díszíti, emellett kék szemgolyói vannak, és hasított nyelve: ő így érzi jól magát. 

Amber Luke 16 éves kora óta szenvedélyesen szeret módosítani testén és kinézetén, akkoriban tetoválásokkal kezdte. A ma már 23 éves lánynak 57 varrat díszíti a bőrét, szemgolyóját kékre színeztette, a nyelvét pedig felhasíttatta.

Kék szemgolyói vannak Ambernek, és rengeteg tetoválása Forrás: Instagram/Amber Luke

Habár ő imádja így magát, természetesen Instagram-oldalán nem csak pozitív véleményeket kap. Szerencsére azonban Amber a negatív hangokkal nem foglalkozik. ugyanis a régi énjét és kinézetét egyéltalán nem szerette.

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Blue Eyes White Dragon (@amber__luke) által megosztott bejegyzés,

Meztelenül kerékpároztak a brüsszeliekhttp://www.life.hu/news/20180618-meztelenul-kerekparoztak-a-brusszeliek.htmlLondon után Brüsszelben is meztelen kerékpáros felvonulást tartottak. A résztvevők az olajszennyezés ellen tiltakoztak. News--Fociszurkolók közé zuhant egy pucér férfihttp://www.life.hu/news/20180618-fociszurkolok-koze-zuhant-egy-pucer-ferfi.htmlArgentin szurkolók közé zuhant egy erkélyről egy meztelen férfi Moszkvában. A szurkolók közül néhányan megsérültek, a férfi pedig meghalt. News--A metrómegállóban borotválta le a lábát egy nő Manhattanbenhttp://www.life.hu/news/20180617-a-metromegalloban-borotvalta-le-a-labat-egy-no-manhattanben.htmlEgy nőnek a manhattani Times Square metrómegállóban jutott eszébe, hogy szőrös lábbal indult útnak... News--Pozsonyi fotós ötletét lopta el a National Geographic a világhírű címlaphozhttp://www.life.hu/news/20180616-pozsonyi-fotos-otletet-lopta-el-a-national-geographic-a-vilaghiru-cimlaphoz.html"Néhány s*ggfej ellopta az ötletemet és még a stílusomat is lemásolta" - írta közösségi oldalán Matus Bence pozsonyi fotóművész. Azt állítja, hogy a National Geographic az ő ötletét nyúlta le az elmúlt hetekben világszerte ismertté lett műanyagzacskós címlapjához - számolt be a Bors. NewsOrigoSzellem ijesztett a fiatalokra egy kísértetjárta kastélybanhttp://www.life.hu/news/20180615-szellem-ijesztett-a-fiatalokra-egy-kisertetjarta-kastelyban.htmlSzellemeket keresett egy fiatalokból álló csapat a devoni Berry Pomeroy kastélynál, ahol a legenda szerint egy testvérpár kioltotta életét. Úgy tűnik, hogy találtak is. NewsOrigoFelhőkarcolóra mászott fel a mosómedvehttp://www.life.hu/news/20180614-felhokarcolora-maszott-fel-a-mosomedve.htmlElképesztő mutatványt hajtott végre egy mosómedve Minnesotában. A város egyik legmagasabb épületének tetejére, 25 emelet magasba küzdötte fel magát minden segítség nélkül. A házban dolgozók aggódva figyelték. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.