Németh Lajos időjárás Nyár nyaralás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Lajos elárulta, újra itt a nyár, a következő napokban száraz, meleg időre készülhetünk.

Németh Lajos a Balatonról jelentkezett be a TV2 műsorában, ahol elárulta, a nyaralók számára kedvező idő várható a következő napokban.

Mindenkinek jó hírem van. A nyaralóknak, a gyerekeknek, hiszen az elmúlt napok trópusi viharai, felhőszakadás és jégeső után átmenetileg ezen a héten - legalábbis péntekig mindenféleképpen - napsütés, melegedő idő, 30 ok körüli hőmérséklet várható" – árulta el Németh Lajos, majd hozzátette, a növények számára is optimális idő lesz, hiszen az elmúlt napokban kaptak bőven csapadékot és most napsütésre van szükségük.

Sajnos a hétvége már nem lesz ennyire jó, a nyári időjárás előreláthatóan péntekig fog tartani.

Akik dolgoznak, mert nincsenek olyan szerencsés helyzetben, hogy épp strandoljanak, szabadságon legyenek, azok kicsit bosszankodhatnak, hogy hétvégén sajnos nem az az ideális nyaralós-strandolós idő lesz, mint hétköznap."

Fociszurkolók közé zuhant egy pucér férfihttp://www.life.hu/news/20180618-fociszurkolok-koze-zuhant-egy-pucer-ferfi.htmlArgentin szurkolók közé zuhant egy erkélyről egy meztelen férfi Moszkvában. A szurkolók közül néhányan megsérültek, a férfi pedig meghalt. News--Tömegbe hajtott egy busz Bruno Mars koncertje utánhttp://www.life.hu/news/20180618-tomegbe-hajtott-egy-busz-bruno-mars-koncertje-utan-pinkpop-fesztival.htmlEgy ember meghalt, három másik pedig súlyosan megsérült azután, hogy busz hajtott a tömegbe egy hollandiai fesztiválon Bruno Mars koncertjét követően. News--Az amerikai kislánynak nem tetszett a hullámvasút: végig káromkodotthttp://www.life.hu/news/20180618-az-amerikai-kislanynak-nem-tetszett-a-hullamvasut-vegig-karomkodott.htmlA bátor négyéves könnyen beleegyezett egy menet hullámvasútba, de valószínűleg ez volt az első és az utolsó, hogy felült szüleivel. Egyáltalán nem tetszett neki, és ennek hangot is adott. Nem győzött káromkodni. NewsThinkstockMagyar diákokkal teli busz karambolozott Erdélyben: az autó sofőrje meghalthttp://www.life.hu/news/20180617-magyar-diakokkal-teli-busz-karambolozott-erdelyben-az-auto-soforje-meghalt.html28 kiskunhalasi gimnazista ült azon a buszon, amely péntek délután egy kanyarban frontálisan ütközött egy személyautóval. Az autó sofőrje a helyszínen belehalt sérüléseibe, két embert kórházba szállítottak.News--Magyar párt ítéltek el Angliában: három hónapos kisbaba csontjait törték elhttp://www.life.hu/news/20180616-magyar-part-iteltek-el-angliaban-harom-honapos-kisbaba-csontjait-tortek-el.htmlEgy magyar férfit és magyar barátnőjét ítélték el Angliában, mert súlyosan bántalmazták az asszony előző kapcsolatából született gyermekét - írja az Index.NewsOrigoSzellem ijesztett a fiatalokra egy kísértetjárta kastélybanhttp://www.life.hu/news/20180615-szellem-ijesztett-a-fiatalokra-egy-kisertetjarta-kastelyban.htmlSzellemeket keresett egy fiatalokból álló csapat a devoni Berry Pomeroy kastélynál, ahol a legenda szerint egy testvérpár kioltotta életét. Úgy tűnik, hogy találtak is. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.