Arcon csapta a csecsemőt a pap a keresztelőn: videó

pofon baba csecsemő videó pap sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztelő közben nem hagyta abba a baba a sírást, ezért a pap pofonvágta a kicsit. Az erről készült videó felkerült az internetre, az emberek pedig háborognak.

Franciaországban keresztelőt tartottak a minap, az esemény pedig hatalmas botránnyal ért véget. A baba nem hagyta abba a sírást a csitításra sem, és a pap egyszer csak arcon ütötte a kicsit a szülők és a meghívottak legnagyobb döbbenetére. A videóból kiderül, hogy meg is szakították emiatt a keresztelőt, a babát a dühös apuka kivette a pap kezéből.

Németh Lajos elárulta, mikor tér vissza a nyári időhttp://www.life.hu/news/20180622-nemeth-lajos-elarulta-mikor-ter-vissza-a-nyari-ido.htmlNémeth Lajos elárulta, meddig tart a hűvös idő és mikor térnek vissza az igazi nyári napok. NewsOrigoÍgy él a dzsungelben a Banana Girl néven híressé vált vegán bloggerhttp://www.life.hu/news/20180622-igy-el-a-dzsungelben-a-banana-girl-neven-hiresse-valt-vegan-blogger.htmlGondolt egyet, és otthagyta a városi életet a vegán blogger. Azóta egy dél-amerikai dzsungelben él a 37 éves nő a párjával. Semmilyen kozmetikumot nem használnak, és ruhát sem... NewsOrigo31 millió forintot költött plasztikai műtétekre, már függővé válthttp://www.life.hu/news/20180621-31-millio-forintot-koltott-plasztikai-mutetekre-mar-fuggove-valt.htmlA plasztikai műtétek rabja a Kanadában élő 24 éves Mary Magdalene. Eddig több mint 31 millió forintnak megfelelő kanadai dollárt költött az átalakulásra. News--Nyíregyházán kiugrott egy nő a hatodikról, míg férje a vb-meccset néztehttp://www.life.hu/news/20180621-nyiregyhazan-kiugrott-egy-no-a-hatodikrol-mig-ferje-a-vbmeccset-nezte.htmlCsaládi tragédia rázta meg Nyíregyházát: a hatodik emeletről ugrott ki egy 76 éves, betegeskedő asszony, mialatt férje egy másik szobában a vb-meccset nézte. NewsOrigoKét férfi szeretkezett az ablakban, várták a kukkolókat (18+)http://www.life.hu/news/20180621-ket-ferfi-szeretkezett-az-ablakban-vartak-a-kukkolokat-18.htmlSzéthúzott függönyök és felkapcsolt lámpák mellett szeretkezett két férfi Hongkong Sheung Wan negyedében. Az utcáról kisebb tömeg figyelte őket. NewsThinkstockÉlve temettette el magát a Mike Parr performansz művészhttp://www.life.hu/news/20180619-elve-temettette-el-magat-a-mike-parr-performansz-muvesz.htmlHárom napot töltött a föld alatt Mike Parr művész, aki élve temettette el magát. Ezzel pedig a gyarmatosítás kegyetlenségeire akarta felhívni a figyelmet, valamint a 20. században tapasztalt totalitariánus erőszakra. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.