Borzalmas idő lesz egész hétvégén: ekkora lehűlésre senki sem számított

Fotó: Polyák Attila - Origo -
eső időjárás viharos szél lehűlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy 10 fokos lehűlés várható a hétvégén, néhol még napközben is csak 15 Celsius-fokig melegszik fel a levegő. Kezdetben sokfelé, majd helyenként várható csapadék, de a nap is kisüt majd - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Csütörtökön még csaknem az egész országban hőség miatt volt érvényben elsőfokú figyelmeztetés, a péntek reggel azonban már kevésbé nyárias. A hétvégére cudar idő várható.

Pénteken kezdetben borult lesz az ég és sokfelé lesz eső, zápor, délkeleten akár zivatar. Kora délutántól északnyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet és egyre kevesebb helyen valószínű csapadék. A szél többfelé megerősödik, helyenként, illetve zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb hőmérséklet 12 és 21 fok között várható (a délkeleti megyékben lesz a melegebb). A legmagasabb hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul (az ország nagy részén reggel, délelőtt lesz a legmelegebb). Három északkeleti megyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést a heves zivatarok veszélye miatt.

Szombaton napos idő várható, csak helyenként alakulhat ki zápor, de több helyen erős lesz a szél. A leghidegebb órákban 7-13 fok lehet. A nappali maximumok 17 és 23 fok között alakulnak.

Vasárnap délelőtt több, délután kevesebb napsütés valószínű, helyenként eső, zápor is lehet. A minimumhőmérséklet 6 és 13, a maximumhőmérséklet 18 és 23 fok között valószínű - olvasható az előrejelzésben.

Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoVajna Timi hormonkezelést kap, gyereket szeretnének Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-vajna-timi-hormonkezelest-kap-gyereket-szeretnenek-andy-vajnaval.htmlMa reggel még csak utalt a babaprojektre Vajna Timi, most azonban meg is erősítette, hogy gyereket szeretnének férjével, Andy Vajnával. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea exe összejött azzal a nővel, akit korábban letagadotthttp://www.life.hu/sztarok/20180618-varkonyi-andrea-exe-osszejott-azzal-a-novel-akit-korabban-letagadott.htmlA műsorvezetőnek sosem okozott gondot az exét új párja oldalán látni. Az a helyzet viszont felbosszantotta, amikor hangot adott a gyanakvásának egy nővel kapcsolatban, és az akkori párja mindent tagadott, a szakításuk után pedig kiderült, Andinak jó volt a megérzése. TV + SztárokOrigoSzerelmes fotót posztolt Hódi Pamela: így romantikáznak Barcelonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-szerelmes-fotot-posztolt-hodi-pamela-igy-romantikaznak-barcelonaban.htmlHódi Pamela a szexi bikinis fotó után azt is egyértelműv tette, amit eddig csak sejtettünk: nem egyedül utazot Barcelonába. Vele van új kedvese, Tóth Bence is.TV + SztárokÍgy néz ki Tóth Vera kócosan, smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-igy-nez-ki-toth-vera-kocosan-smink-nelkul.htmlTóth Vera mostanában dögösebbnél dögösebb fotókat posztol, nagyon élvezi, hogy olvadnak le róla a kilók. Éppen ezért volt furcsa az a kép, amit most mutatott.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megvillantotta gyémántgyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-liptai-claudia-megvillantotta-gyemantgyurujet.htmlPár nappal az esküvője után Liptai Claudia már bele is vetette magát a munkába, egy rendezvényen jelent meg újdonsült férjével, Pataki Ádámmal. A Bors fotósa kapta le a műsorvezető gyönyörű gyémántgyűrűjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.