Nem adtak inni a vakvezető kutyának a kávézóban

Forrás: Thinkstock -
kutya víz kávézó vakvezető kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit kávézóban a nagy meleg ellenére sem adtak vizet a vakvezető kutyának. Az emberek háborognak a történteken.

A 40 éves Olliver Gibson vakvezető kutyájával sétált be az egyik angliai kávézóba. Mivel nagyon meleg volt, a férfi megkérte a személyzetet, hogy adjanak a kutyájának egy kis vizet. A dolgozók azonban megtagadták mindezt.

Mondtam nekik, hogy Sydney egy vakvezető kutya. Meleg volt és egész nap dolgozott, kicsit szabadon engedtük nemrég, hadd futkározzon. Megdöbbentünk a dolgozók reakcióján. Ő egy kutya, ráadásul vakvezető... Olli nem akar többé visszamenni erre a helyre. Nagyon elszomorodott. A kutyus végül a szomszédos ékszerésznél kapott inni" – árulta el a férfi barátnője.

A kép csak illusztráció Forrás: Thinkstock

Nem kellett sokáig várni a kávézó reakciójára sem.

Tudunk az incidensről, már vizsgáljuk. A vakvezető kutyák bejöhetnek hozzánk. Nem tiltja a szabályzatunk, hogy vizet kapjanak, ugyanakkor egészségügyi okokból nem használhatjuk az edényeinket erre a célra" – idézi a kávézó szóvivőjét a Mirror.

Súlyos buszbaleset Csákváron: mentőhelikoptert kellett riasztanihttp://www.life.hu/news/20180624-sulyos-buszbaleset-csakvaron-mentohelikoptert-kellett-riasztani.htmlEgy távolsági autóbusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap Csákváron, a balesetben heten megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. News--Viktoria Popova orosz tanárnőt plus size modell-fotóiért rúgták kihttp://www.life.hu/news/20180624-viktoria-popova-orosz-tanarnot-plus-size-modellfotoiert-rugtak-ki-az-iskolabol.htmlPlus size-modell-fotóiért rúgták ki munkahelyéről Viktoria Popova orosz tanárnőt. A képekre a szülői munkaközösség figyelt fel, és úgy vélték, a nő visszafordíthatatlan károkat okozott a gyerekek lelkében. NewsOrigoIlyen időjárás várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20180624-ilyen-idojaras-varhato-a-jovo-heten-elorejelzes.htmlA jövő héten még nem tér vissza a kánikula, de bizakodhatunk: hamarosan újra itt a nyár. NewsOrigoEgyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniábanhttp://www.life.hu/news/20180623-egyre-tobb-gyogyithatatlan-beteg-ker-eutanaziat-kaliforniaban-de-nem-mindenki-el-aztan-vele.htmlEgyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniában: tavaly 374 ember vetett véget életének kérelmezett gyógyszerrel - adta hírül pénteken az amerikai állam közegészségügyi minisztériuma. News--Ascoti derbi: részegen fetrengtek az elegáns ruhába öltözött hölgyekhttp://www.life.hu/news/20180622-ascoti-derbi-reszegen-fetrengtek-az-elegans-ruhaba-oltozott-holgyek.htmlMinden évben hatalmas eseménynek számít Nagy-Britanniában az ascoti derbi, amely ma már sokak számára csak a felhőtlen szórakozásról, italozásról szól. News--Kutyája vizeletét issza a fiatal lány, állítólag megszépült a bőre (18+)http://www.life.hu/news/20180622-kutyaja-vizeletet-issza-a-fiatal-lany-allitolag-megszepult-a-bore-18.htmlAz Amerikában élő Lynn Lew azzal kezelte pattanásos bőrét, hogy kutyája vizeletét kezdte el inni. Állítólag használt, a videó, melyen bemutatja mindenesetre gyomorforgató. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.