A XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának lehetünk szemtanúi júliusban

Forrás: Thinkstock -
telihold holdfogyatkozás vérhold XXI. század
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges csillagászati eseménynek lehetnek szemtanúi azok, akik július 27-én felnéznek éjjel az égre – feltéve, ha nem takarják felhők az égboltot. Akkor ugyanis a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása lesz.

Július 27-28-án a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozásának lehetünk szemtanúi – számolt be róla a 24.hu. A ritka esemény összesen 103 percig fog tartani, és látszani fog Ausztrália, Ázsia, Afrika, Európa és Dél-Amerika nagy részén, és részlegesen Magyarországon is.

A Mirror azt írja, a vöröses fényben izzó, úgynevezett vérholdhoz rendszerint babonák is társulnak, néhányan úgy vélik, most fog eljönni a világvége.

Különleges látványnak lehetünk ma szemtanúi Forrás: Thinkstock
Trágár szavakkal szólt be az őt kritizálónak Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180627-tragar-szavakkal-szolt-be-az-ot-kritizalonak-toth-andi-instagram.htmlTóth Andi kiakadt: durván visszaszólt egyik kritikusának a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja a médiából tudta meg, hogy lánya férhez megy: meghívót sem kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-weisz-fanni-edesanyja-a-mediabol-tudta-meg-hogy-lanya-ferhez-megy-meghivot-sem-kapott.htmlElmérgesedett a viszony Weisz Fanni és édesanyja között, személyesen már jó ideje nem beszéltek egymással. Az anya azt sem tudta, hogy lánya férjhez megy: a médiából értesült az esküvőről, de meghívót sem kapott még. TV + SztárokOrigoKiderült, hova költözik Pártos Csilla Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-kiderult-hova-koltozik-partos-csilla-pecsi-ildiko-hazabol.htmlPártos Csilla kiköltözik Pécsi Ildikó lakásából, miután a bíróság a művésznőnek adott igazat a hosszú pereskedés után. Most kiderült, hol húzza meg magát a jövőben Pártos.TV + Sztárok--Facebookon kéri egy szegedi iskola D. Tóth Krisztától, hogy az évzárójukon készült fotót távolítsa el cikkéből a WMNhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-szegedi-iskola-keri-d-toth-krisztat-vegye-le-fotojukat-a-wmn-cikkebol.htmlKellemetlen cikk jelent meg az évzárókról a D. Tóth Kriszta által létrehozott WMN.hu-n, melyhez egy iskolai évzáró képét tették illusztrációnak. Csakhogy a fotó egy konkrét iskolában készült, akik kikérik maguknak a leírtakat. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoSusan Sarandon megszegte a királyi család szabályait és a mellét is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20180626-susan-sarandon-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-a-mellet-is-megmutatta.htmlSusan Sarandon is rajong a brit királyi családért, talán ezért felejthette el a legszigorúbb protokollt.TV + Sztárok--Baukó Éva apró bikiniben szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-bauko-eva-apro-bikiniben-szelfizett-foto.htmlHazatért olaszországi nyaralásából Baukó Éva és immár idehaza posztolt magáról bikinis fotót. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.