Megtalálták a május végén eltűnt 20 éves magyar férfi holttestét

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál Olaszország rendőrség öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálták annak a 20 éves fiúnak a holttestét, aki egy hónappal ezelőtt tűnt el Olaszországban. A fiatal öngyilkosságot követett el.

A Ripost azt írja, Iszlai Antoniónak május végén veszett nyoma. A 20 esztendős fiú öngyilkosságra utaló üzeneteket hagyott legjobb barátainak. Sajnos a gyanú beigazolódott: valóban végzett magával.

Az olasz hatóságok hosszas keresés után egy gambolói víztározóban bukkantak a holttestére.

A 20 éves férfi öngyilkos lett Forrás: http://drpatrickomalley.com
Tücsi elmondta a véleményét a vb focistáiról: megelégelte a színészkedésükethttp://www.life.hu/sztarok/20180628-tucsi-elmondta-a-velemenyet-a-vb-focistairol-megelegelte-a-szineszkedesuket.htmlTücsi szereti a focit, és lelkesen követi a vb-t, de megeléhelte a futballisták viselkedését. Facebookon osztotta meg véleményét. TV + SztárokOrigoA héten bejelentheti visszavonulását Gera Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-a-heten-bejelentheti-visszavonulasat-gera-zoltan-focista.htmlValószínűleg még a héten bejelenti visszavonulását Gera Zoltán. TV + Sztárok--12 év után feleségül vette párját Márióhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-12-ev-utan-felesegul-vette-parjat-mario-harmonikas.html12 év után végre összeházasodott kedvesével Márió. Az énekesnek és párjának már van egy közös gyermeke. TV + SztárokOrigoRajongói elképedtek Celine Dion új külsején: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-rajongoi-elkepedtek-celine-dion-uj-kulsejen-foto.htmlSzőke tincseket villantott Celine Dion a közösségi oldalán: rajongói alig ismertek rá. TV + Sztárok--Foci-vb 2018: Philippe Coutinho mezt küld mélyszegénységben élő kis szurkolójánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180628-foci-vb-2018-philippe-coutinho-mezt-kuld-melyszegenysegben-elo-kis-szurkolojanak.htmlTollal írta kedvence mezszámát a pólójára az a brazil kisfiú, aki olyan szegénységben él, hogy még mezre sem telik neki. TV + SztárokOrigoMagyar lány lába előtt hever Amerika: elképesztő, amit Vajda Vivien tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-magyar-lany-laba-elott-hever-amerika-elkepeszto-amit-vajda-vivien-tud.htmlEgészenelképesztő produkcióval mutatkozott be Vajda Vivien az America's Got Talentben. Először a zsűri sem hitt abban, hogy a produkció érdekes lehet számukra, végül négy igennel engedték tovább.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.