Emlékszik előző életeire a 4 éves fiú, sokkoló történeteket mesél

Forrás: Shutterstock -
szülő gyermek emlék előző élet emlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő történetekkel lepi meg szüleit egy 4 éves kisfiú, Charlie, aki emlékszik arra, mik történtek vele az előző életeiben. Fulladásról beszél, valamint régies kifejezéseket használ. Édesanyja azt mondja, mindig érezte, hogy gyermeke különleges. 

"Mindig az előző életeiről beszél, régies kifejezéseket használ és elmondja, mikor halt meg" - mesélte a Metro-nak a 27 éves bridgwateri Megan Betty, akinek kisfia, Charlie tisztán emlékszik arra, mik történtek vele az előző életeiben.

Emlékszik előző életeire a 4 éves fiú (Illusztráció) Forrás: Shutterstock

A kisfiú azt is elmesélte, hogy gyermekkorában egyszer már megfulladt, az anyukája pedig nagyon szomorú volt utána. Charlie azóta meséli történeteit, hogy tud beszélni. Tanárnőjének azt is elmondta, hogy apukája meghalt, Megannak pedig el kellett magyaráznia, hogy az apja valójában jól van, egy másik életében jelen lévő apáról beszélt.

Az édesanya nyitott gondolkodásúnak vallja magát, azt mondja, hogy amíg Charlie egészséges és boldog, nem aggódik az emlékei miatt.

Időjárás: a következő egy hónapban minden hétvégén esni foghttp://www.life.hu/news/20180629-idojaras-a-kovetkezo-egy-honapban-minden-hetvegen-esni-fog-az-eso.htmlAz előrejelzések szerint a múlt hétvégéhez hasonlóan, most sem lesz strandidő, és még egy jó darabig ne is számítsunk rá. NewsOrigoYakiboyért, a kitetovált férfiért rajong az internethttp://www.life.hu/news/20180628-yakiboyert-a-kitetovalt-ferfiert-rajong-az-internet.htmlMár több mint 63 ezer követője van annak a férfinek, aki Instagram-profilján csak Yakiboy-nak nevezi magát. Úgy tűnik, nem veti meg a luxusholmikat, kitetovált testét pedig előszeretettel mutogatja meztelenül is. News--Bűzlött egy utas a repülőn, kényszerleszállást hajtottak végrehttp://www.life.hu/news/20180628-buzlott-egy-utas-a-repulon-kenyszerleszallast-hajtottak-vegre.htmlRendkívüli szagot árasztott egy férfi egy Gran Canariából Amszterdamba tartó repülőjáraton, így kényszerleszállást kellett végrehajtani. Mint kiderült: a férfi teste üszkösödni kezdett, ez okozhatta a extrém szagot. Később kórházba szállították, majd meghalt. News--Megtalálták a május végén eltűnt 20 éves magyar férfi holttestéthttp://www.life.hu/news/20180628-megtalaltak-a-majus-vegen-eltunt-20-eves-magyar-ferfi-holttestet-ongyilkossag.htmlMegtalálták annak a 20 éves fiúnak a holttestét, aki egy hónappal ezelőtt tűnt el Olaszországban. A fiatal öngyilkosságot követett el. News--Foci-vb 2018: 5 dolog, amit jó ha tudsz az Anglia-Belgium mérkőzés előtthttp://www.life.hu/news/20180628-focivb-2018-5-dolog-amit-jo-ha-tudsz-az-angliabelgium-merkozes-elott.html20 órakor csap össze egymással Anglia és Belgium. Az esélyek latolgatása előtt jó, ha tudsz pár dolgot a két csapatról, és közös múltjukról.NewsNémeth Lajos elárulta, mikor tér vissza a nyárhttp://www.life.hu/news/20180628-nemeth-lajos-elarulta-mikor-ter-vissza-a-nyar.htmlNémeth Lajos elárulta, a szokatlanul hűvös napok után hamarosan újra beköszönt a nyár hazánkban. NewsFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.