Vécére ment Pedzsman Montazeri, az iráni válogatott labdarúgója, lemaradt a meccsről

fociVB
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vécéhasználat miatt maradt le az oroszországi világbajnokságról Pedzsman Montazeri, az iráni válogatott labdarúgója.

Az ázsiai ország csapata két hete Marokkóval vívta első csoportmérkőzését, és Carlos Queiroz szövetségi kapitány a hajrában pályára akarta küldeni 34 éves játékost. Ő azonban röviddel a csere előtt kikéretzkedett az illemhelyre, a szakvezető pedig némi idő elteltével már nem akart rá várni, és Madzsid Hosszeinit állította be, aki szombaton egy hírportálnak mesélte el a különös esetet.

A 22 éves hátvéd olyan meggyőző teljesítményt nyújtott az 1-0-ra megnyert meccsen, hogy a további két csoportmérkőzésen is bizalmat kapott. Montazeri viszont így a kispadról nézte végig az irániak vb-szereplését. Irán négy ponttal a B jelű kvartett harmadikjaként búcsúzott a csoportkör végén.

Elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok Irena Szewinskahttp://www.life.hu/news/20180630-elhunyt-a-haromszoros-olimpiai-bajnok-atleta-irena-szewinska.htmlHetvenkét éves korában elhunyt Irena Szewinska, a lengyelek háromszoros olimpiai bajnok atlétája. A tízszeres világcsúcstartó halálát rákbetegség okozta. News--Újabb hidegfrontot jósolnak: szombaton éri el hazánkathttp://www.life.hu/news/20180630-ujabb-hidegfrontot-josolnak-szombaton-eri-el-hazankat-idojaras.html--A zebrán gázolták halálra egy nőt Szombathelyenhttp://www.life.hu/news/20180624-a-zebran-gazoltak-halalra-egy-not-szombathelyen-vasarnap.htmlGyalogátkelőhelyen ütött el egy személyautó egy nőt vasárnap Szombathelyen, a balesetben az asszony olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte honlapján a rendőrség. NewsOrigoEgyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniábanhttp://www.life.hu/news/20180623-egyre-tobb-gyogyithatatlan-beteg-ker-eutanaziat-kaliforniaban-de-nem-mindenki-el-aztan-vele.htmlEgyre több gyógyíthatatlan beteg kér eutanáziát Kaliforniában: tavaly 374 ember vetett véget életének kérelmezett gyógyszerrel - adta hírül pénteken az amerikai állam közegészségügyi minisztériuma. News--Súlyos buszbaleset Csákváron: mentőhelikoptert kellett riasztanihttp://www.life.hu/news/20180624-sulyos-buszbaleset-csakvaron-mentohelikoptert-kellett-riasztani.htmlEgy távolsági autóbusz és egy személyautó ütközött össze vasárnap Csákváron, a balesetben heten megsérültek - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. News--Időjárás: a következő egy hónapban minden hétvégén esni foghttp://www.life.hu/news/20180629-idojaras-a-kovetkezo-egy-honapban-minden-hetvegen-esni-fog-az-eso.htmlAz előrejelzések szerint a múlt hétvégéhez hasonlóan, most sem lesz strandidő, és még egy jó darabig ne is számítsunk rá. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.